Ortada bişi yokken kaybolan ram

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
218
Evde internet olmadığından oyun falan çok oynamadım bu yüzden hiç dikkat etmedim ama bugün şans eseri telefonumda bir fotoğrafa denk geldim ve görev yöneticisinde ramim 8 gözüküyordu gittim pc yi açıp baktım ciddili 8 gb gözüküyordu söküp içine baktığımda hiç bir sıkıntı yoktu ramleri söküp ayni yerlerine geri taktım ve 16 gb gözükmeye başladı bi sıkıntı olmadı ama neden böyle olmuştur

Kardeşim konuyu düzgün anlaşılır anlatırmısın hiçbirşey anlamadım yazdığından

Şu foruma yaş sınırı getirilmesi gerekiyor tc ile bile kayıt olmaya razıyım böyle konular açılmamalı

Evde internet olmadığından oyun falan çok oynamadım bu yüzden hiç dikkat etmedim ama bugün şans eseri telefonumda bir fotoğrafa denk geldim ve görev yöneticisinde ramim 8 gözüküyordu gittim pc yi açıp baktım ciddili 8 gb gözüküyordu söküp içine baktığımda hiç bir sıkıntı yoktu ramleri söküp ayni yerlerine geri taktım ve 16 gb gözükmeye başladı bi sıkıntı olmadı ama neden böyle olmuştur
Yerine düzgün takamamışlardır sen takınca sorun düzelmiş eğer ram sorunlu olsa belli olurdu şimdiye kadar

Kardeşim konuyu düzgün anlaşılır anlatırmısın hiçbirşey anlamadım yazdığından
Şu foruma yaş sınırı getirilmesi gerekiyor tc ile bile kayıt olmaya razıyım böyle konular açılmamalı
Ne alaka ? Tamam çok dikkat etmemiş yazıma ama az çok anlaşılıyor ne demek istediği,yaş sınırlaması falanmış :D

Tozdan dolayı olmuş olabilir siz çıkarıp takınca düzelmiştir.

Yani yaş sınırlaması değil hocamda merak etmek ayıp bir şey değil bilgilenmiş oluyor böyle arkadaşlar.

Arkadaş 16gb ram kullandığını zannederken tesadüf eseri 8gb ram kullandığını öğreniyor ve kendi imkanlariyla eski haline getiriyor 👍 okuduğunuzu anlamıyorsanız yaş sınırı size getirilmeli 👍 soruya gelirsek ya ramlerin biri tam takılmamıştır ya da bağlantı yerinde temassizlik olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,828
Üyeler
192,517
Son üye
istanbulsevenkisi11
Geri