Neler Yeni

Ortaokul Sınavları Ne Durumda?

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
ilk sınav ne ?

2. Yide oldular zaten :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 ve 12 ler sınavları bitirdi
8. Sınıfa Gitmekteyim Ve 2. Dönemde Sadece 1 Seri Dönem Sınavı Olduk (1. Dönemde Sınav Olmadık)
İlerleyen Günlerde Sınav Yapılacak Mı Yoksa Bizim İçin Bitti Mi ?

Ebronze

80+
Arkadaşlar 2.sınavlar yapılmayacak diye biliyorum sadece ilk yani 1.sınavları olmayan okullar sadece sınav yapacakmış yani ilk sınavı olduysanız 2.sınav yok

ilk sınav ne ?
2.dönemim 1.sınavı

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Arkadaşlar 2.sınavlar yapılmayacak diye biliyorum sadece ilk yani 1.sınavları olmayan okullar sadece sınav yapacakmış yani ilk sınavı olduysanız 2.sınav yok

2.dönemim 1.sınavı
ben olmadım

2.dönemim 1.sınavı
sözlülerden not girildi

Ben 8. sınıfım ama bizde iptal oldu sınavlar mail geldi okuldan. Sizde olur mu bilemem.
Ne Zaman Mail Geldi Ve Ne İçeriyordu ?
-Açıklarsanız Sevinirim.

İnşallah 2. Sınavlar olmaz ne güzel yüksek almışım ilkinden
2. Sınavların Olmaması Ortaokul Başarı Puanımı Ciddi Oranda Yükseeltir,Bu Halde 92.5 Civarı Sözlülerle Beraberinde 93 Olursa Gitmek İstediğim Okula Girerim Diye Düşünmekteyim (2. Sınavlar Olursa İşimiz Zorlaşır :D)

Okulun uzaktan devam edileceği ve 8. sınıflar için sınav olmayacağı ancak isteğe bağlı olarak not yükseltmek için öğrenci velisi isterse sınav yapılabileceği (online olarak) yazıyordu.
Bu Verdiğin Bilgiler Tamamen 9. 10. 11. Sınıflar İçin Geçerli Bildiriler,İlginç Doğrusu.
Senin İçin Sorun Olmazsa Ve Özel Bilgilerden Bahsedilmediyse Yazının Resim Dosyasını Gönderebilir Misin ?

Top Bottom