8. Sınıfa Gitmekteyim Ve 2. Dönemde Sadece 1 Seri Dönem Sınavı Olduk (1. Dönemde Sınav Olmadık)2. Yide oldular zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 ve 12 ler sınavları bitirdi
İnşallah 2. Sınavlar olmaz ne güzel yüksek almışım ilkinden8. Sınıfa Gitmekteyim Ve 2. Dönemde Sadece 1 Seri Dönem Sınavı Olduk (1. Dönemde Sınav Olmadık)
İlerleyen Günlerde Sınav Yapılacak Mı Yoksa Bizim İçin Bitti Mi ?
Bende 1 sınav oldum Pazartesi olacaktı normalde 2. sınavlar ama iptal oldu bizde.8. Sınıfa Gitmekteyim Ve 2. Dönemde Sadece 1 Seri Dönem Sınavı Olduk (1. Dönemde Sınav Olmadık)
İlerleyen Günlerde Sınav Yapılacak Mı Yoksa Bizim İçin Bitti Mi ?
ben olmadımArkadaşlar 2.sınavlar yapılmayacak diye biliyorum sadece ilk yani 1.sınavları olmayan okullar sadece sınav yapacakmış yani ilk sınavı olduysanız 2.sınav yok
2.dönemim 1.sınavı
sözlülerden not girildiArkadaşlar 2.sınavlar yapılmayacak diye biliyorum sadece ilk yani 1.sınavları olmayan okullar sadece sınav yapacakmış yani ilk sınavı olduysanız 2.sınav yok
2.dönemim 1.sınavı
Ne Zaman Mail Geldi Ve Ne İçeriyordu ?Ben 8. sınıfım ama bizde iptal oldu sınavlar mail geldi okuldan. Sizde olur mu bilemem.
2. Sınavların Olmaması Ortaokul Başarı Puanımı Ciddi Oranda Yükseeltir,Bu Halde 92.5 Civarı Sözlülerle Beraberinde 93 Olursa Gitmek İstediğim Okula Girerim Diye Düşünmekteyim (2. Sınavlar Olursa İşimiz Zorlaşırİnşallah 2. Sınavlar olmaz ne güzel yüksek almışım ilkinden
Okulun uzaktan devam edileceği ve 8. sınıflar için sınav olmayacağı ancak isteğe bağlı olarak not yükseltmek için öğrenci velisi isterse sınav yapılabileceği (online olarak) yazıyordu.Ne Zaman Mail Geldi Ve Ne İçeriyordu ?
-Açıklarsanız Sevinirim.
Bu Verdiğin Bilgiler Tamamen 9. 10. 11. Sınıflar İçin Geçerli Bildiriler,İlginç Doğrusu.Okulun uzaktan devam edileceği ve 8. sınıflar için sınav olmayacağı ancak isteğe bağlı olarak not yükseltmek için öğrenci velisi isterse sınav yapılabileceği (online olarak) yazıyordu.