Neler Yeni

Ortaokulda ve ilkokulda 2 kızım için laptop tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuzhan Coşkun
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Durum öyle bir hal aldı ki sanki 9000 TL azmis gibi oldu şaka gibi maalesef

PienX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ali Batın
roblox minecraft gibi oyunlardan bahsediyoruz 16 gb ram e gerek yok 8 gb işini görür laptoplar çok pahalanmış 6 7 k bilmiyorum ama rahat 4 k gözden çıkarmalısınız

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Arkadaşlar masaüstu önermeyin artık adam laptop diyor laptop masaüstü alsa klavye alacak hoca kamera istiyorsa kamerada alacak anakart wifi değilse bir ikişer ethernet kablosu alacak.Sadece Minecarft Roblox diyor ileride 16 yaparsin diyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuzhan Coşkun
Arkadaşlar masaüstu önermeyin artık adam laptop diyor laptop masaüstü alsa klavye alacak hoca kamera istiyorsa kamerada alacak anakart wifi değilse bir ikişer ethernet kablosu alacak.Sadece Minecarft Roblox diyor ileride 16 yaparsin diyorsunuz
Valla teşekkür ederim....aslında artık o kadar bunaldım ki ya gidip Samsung s6 lite alayım 2 tane kalemide var klavye de alırım ya da iPad Air alayım 2 tane diyorum 9000 TL bütçem var diyorum herkes bir tane için mi diyor 9000 TL az para değil ki ama burada herkes zengin galiba olmazsa temiz 2. El alayım ama en az i5 10. Nesil ya da ryzn 5 ye U olmayan bir model....bir danışayım dedim kafam karmakarışık oldu herkese çok teşekkür ederim saolun...beni anladiginiz için size ayrıca teşekkür ederim

Biraz aşarim bütçeyi ama okulu bitirene kadar kullanırlar....

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Valla teşekkür ederim....aslında artık o kadar bunaldım ki ya gidip Samsung s6 lite alayım 2 tane kalemide var klavye de alırım ya da iPad Air alayım 2 tane diyorum 9000 TL bütçem var diyorum herkes bir tane için mi diyor 9000 TL az para değil ki ama burada herkes zengin galiba olmazsa temiz 2. El alayım ama en az i5 10. Nesil ya da ryzn 5 ye U olmayan bir model....bir danışayım dedim kafam karmakarışık oldu herkese çok teşekkür ederim saolun...beni anladiginiz için size ayrıca teşekkür ederim

Biraz aşarim bütçeyi ama okulu bitirene kadar kullanırlar....
Rica ederim başka forumlarada sorun bence iyi günler :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oğuzhan Coşkun
Çok teşekkür ederim hocam saolun

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
En az 6000 TL gerekiyor baştan söyleyelim.

Top Bottom