Neler Yeni

Oruç tutmak istemiyorum ama annem üzülüyor

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,671
İsim
Taha yücel
Sıranın üstünden yeni uyandım ve hala uykum var. Ders çalışmam gerek bir de. Kahve falan da içemiyorum. Çok zor...
Sabah okulda yatıyosun akşam iftara kadar zaman geçir veya uyu gene iftardan sonra kalk sahura kadar en kötü 1-2 ye kadar yardırr derse :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
.
Yıllardır oruç tutarken acı çekerim, uyku düzenim bozulur, yaptığım tüm işler aksar, bu sene de sınav senem. 14 gündür doğru düzgün ders çalışamadım. Karnım kazınıyor, açken inanılmaz geriliyorum ve tüm gün uykusuzum. Ailem zorlamıyor ama anneme bugün tutmayacağım dediğimde ağladı, onun üzülmesini de istemiyorum. Gizli gizli tutmasam mı diye düşünüyorum ama evde yemek yiyemem dışarıda da simit mi kemiricem gizlice tutmayıp bilmiyorum. Sizce ne yapsam?
Allah için tutacaksın ve senle aynı sorunları yaşıyorum. Şu an okuldayım ve uykum var. Bayılacak gibiyim.
Beyler altı üstü akşam ezanına kadar tıkınmayacaksınız bir şey olmaz bizde tutuyoruz

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hayat senin hayatın ben de annelerin bunu yapmasına tutuluyorum arkadaş doğuruyon tamam çocuğun da robotun değil yani. Bir zahmet sal bir noktadan sonra.

Mert

80+ Silver
Durumu kabullenmesi gerek, iyiliğin için gereken bu.

Rulep

80+ Gold
kafa da biten bir şey dayanamıyorum diye şartlarsan dayanamazsın ben o yaştayken bir de üstüne top oynuyordum

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Yıllardır oruç tutarken acı çekerim, uyku düzenim bozulur, yaptığım tüm işler aksar, bu sene de sınav senem. 14 gündür doğru düzgün ders çalışamadım. Karnım kazınıyor, açken inanılmaz geriliyorum ve tüm gün uykusuzum. Ailem zorlamıyor ama anneme bugün tutmayacağım dediğimde ağladı, onun üzülmesini de istemiyorum. Gizli gizli tutmasam mı diye düşünüyorum ama evde yemek yiyemem dışarıda da simit mi kemiricem gizlice tutmayıp bilmiyorum. Sizce ne yapsam?
Eve geldiğinizde ilk müsait zamanında maks. 1 saat kestirmeyi deneyin.

Bende de düzen kayması oldu ama evden gelip 1 saat uyuduğunuz zaman daha rahat toparlıyorsunuz.

Uyku süresi çok uzarsa bu seferde sersemlik veriyor.

.RBO.

80+ Silver
Ramazan deyince aklıma açlık susuzluk uykusuzluk vakit kaybı ve zorlama geliyor o yüzden çok sevmiyorum yine de ayak uydurmam gerek

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Valla öyle de, devamsızlık affını kaldırdıkları için gündüz uyuyayım gece çalışayım programı olmuyor. Bakalım deneyeceğim teşekkürler.
Ben de kendi isteğimle çok şükür full tutuyorum. Ben de yks adayı sayılırım çünkü 11'im. Sahura 4 gibi kalkıyorum yemek, su falan saat 5 oluyor. O kadar sudan sonra biraz tuvaletimi gelmesini bekleyip 6 gibi 1 saat yatıyorum. Sabah okula gidince aşırı uykum yoksa sabah derslerinde okulda dersi çalışıyorum, öğle arası ve sonrası yatış. Eve gidince de ortalama 1-2 saat ders için vakit oluyor son 30dk yemek videosu izlerim. İftardan sonra da biraz ders ve 22-23 gibi yatarım. Devamsızlık hakkın varsa kullanmanı öneirirm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 2 senedir 15 tatilde evdeyim diye 2 güne bir falan oruç tutuyorum önceden hazırlanıyorum o yüzden pek yormuyor beni oruç.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ
Allah için tutacaksın ve senle aynı sorunları yaşıyorum. Şu an okuldayım ve uykum var. Bayılacak gibiyim.
Allah la anlaştık kızmayacakmış

Ramazan deyince aklıma açlık susuzluk uykusuzluk vakit kaybı ve zorlama geliyor o yüzden çok sevmiyorum yine de ayak uydurmam gerek
Kesinlikle aynıları. Tıpatıp aynı cümleyi her ramazan öncesi söylüyorum.

Ben de kendi isteğimle çok şükür full tutuyorum. Ben de yks adayı sayılırım çünkü 11'im. Sahura 4 gibi kalkıyorum yemek, su falan saat 5 oluyor. O kadar sudan sonra biraz tuvaletimi gelmesini bekleyip 6 gibi 1 saat yatıyorum. Sabah okula gidince aşırı uykum yoksa sabah derslerinde okulda dersi çalışıyorum, öğle arası ve sonrası yatış. Eve gidince de ortalama 1-2 saat ders için vakit oluyor son 30dk yemek videosu izlerim. İftardan sonra da biraz ders ve 22-23 gibi yatarım. Devamsızlık hakkın varsa kullanmanı öneirirm.

Ben 2 senedir 15 tatilde evdeyim diye 2 güne bir falan oruç tutuyorum önceden hazırlanıyorum o yüzden pek yormuyor beni oruç.
Mantıklı yaptığın, sağ olasın kolay gelsin.

Eve geldiğinizde ilk müsait zamanında maks. 1 saat kestirmeyi deneyin.

Bende de düzen kayması oldu ama evden gelip 1 saat uyuduğunuz zaman daha rahat toparlıyorsunuz.

Uyku süresi çok uzarsa bu seferde sersemlik veriyor.
Onu deniyordum ama akşam uykusu sarhoş etkisi yapıyor. Yumruk yemişe dönüyorum. 1 saat dahi olsa.

kafa da biten bir şey dayanamıyorum diye şartlarsan dayanamazsın ben o yaştayken bir de üstüne top oynuyordum
Annemin tayini yüzünden 4. Sınıftayken Diyarbakır'a gitmiştik. 40 derece havada tüm gün top oynardım. Aynı şekilde 3. Sınıftan beri her sene fullerim ama 2 senedir inanılmaz zorlanıyorum dediğiniz gibi kafada da çok kuruyorum.

Hayat senin hayatın ben de annelerin bunu yapmasına tutuluyorum arkadaş doğuruyon tamam çocuğun da robotun değil yani. Bir zahmet sal bir noktadan sonra.
Öyle hocam ya

Sabah okulda yatıyosun akşam iftara kadar zaman geçir veya uyu gene iftardan sonra kalk sahura kadar en kötü 1-2 ye kadar yardırr derse :D
Hocam ilk bir kaç gün öyle yaptım ama okulda kesinlikle uyuyamıyorum bu sefer de akşam iftara kadar uyuduğum yetmiyor gece de uyuya kalıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,486
Üyeler
165,189
Son üye
Jetstream Sam
Top Bottom