Aynı durum hocam bilgisayar mühendisliği ve yeni başladım sağlık sorunlarımdan dolayı ben daha tyt mat bitirmedim bile ama ilk senem benimHocam bilgisayar mühendisliği istiyorum boş bölüm kazanmak istemiyorum gitmem daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağlık sorunlarından dolayı giremedim bu sene 3. Senem matematik özel ders alıyorum sadece, çalışmak da zorlanıyorum eğer gelirse bir şeyler daha çok çabalarım
Anladım hocam başarılar inşallah başarılı olursunAynı durum hocam bilgisayar mühendisliği ve yeni başladım sağlık sorunlarımdan dolayı ben daha tyt mat bitirmedim bile ama ilk senem benim
Hocam geçmiş olsun umarım başarabilirsin.Hocam bilgisayar mühendisliği istiyorum boş bölüm kazanmak istemiyorum gitmem daha iyi
Sağlık sorunlarından dolayı giremedim bu sene 3. Senem matematik özel ders alıyorum sadece, çalışmak da zorlanıyorum eğer gelirse bir şeyler daha çok çabalarım
Tmmdır teşekkür ederim hocam inşallah bakalımHocam geçmiş olsun umarım başarabilirsin.
Fazla çalışırsan olabilir.
eyvallah hocam inşallahAnladım hocam başarılar inşallah başarılı olursun
bende de yok daha randevuyu bulunduğum yerde en erken 4 gün sonraya atıyor kimlik yenilendikten sonra da 10 gün içinde geliyormuşBenim kimlikte foto yok lan.
26 şubata kadar yetişir herhalde, yarın gidip kimlik değşimi isteyeceğim hatırladığım iyi oldu.
Kuzenim geçen yeniledi 4 günde gönderdiler. Daha baya var hallolur ya.bende de yok daha randevuyu bulunduğum yerde en erken 4 gün sonraya atıyor kimlik yenilendikten sonra da 10 gün içinde geliyormuş
tyt sosyal kolay türkçe içinde türkçenin matematiği kanalından çalış ekleri ezberletmeden mantığı ile öğretiyor 1.5 ayda bitirirsin sağlam kanaldır fen için bişi diyemem sözelciyim kafam basmıyor sosyal içinde coğrafyanın kodları ve sevdiğin bir tarih kanalı bak din kolay felsefe için de son 1 ay baksan kafiŞimdi başlasam yetişir mi tyt mat bitti diğer derslerin kitabını bile açmadım
oh iyi bari pttyle gelmesi korkuttuKuzenim geçen yeniledi 4 günde gönderdiler. Daha baya var hallolur ya.