Neler Yeni

Oto yıkamacıların arabayı hor kullanması

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Asil
Reis sence kendilerinde yok milletinki önemli değil kafasıyla mı yapıyorlar yoksa usnamışlarmı milletin arabasından ?
Hepsi aynı bu arada hepsi.
Bana sorarsan vurdum duymazlıktan yani dünya yansa banane ben paramı alıyorum kafasındalar, bu kafada oluncada senin benim malımın bir değeri kalmkyor. He onların mallarıda genelde herşeyden kıymetli olur.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Bana sorarsan vurdum duymazlıktan yani dünya yansa banane ben paramı alıyorum kafasındalar, bu kafada oluncada senin benim malımın bir değeri kalmkyor. He onların mallarıda genelde herşeyden kıymetli olur.
Kanki burda var bir tane kendi arabasının üstünde 1 tane toz yok milletin arabasını el freni çekik kaldırıyor :D ah ah

TheSefisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Can Doruk Timur
Bütün mesajlar için çok teşekkürler arkadaşlar bana nasıl yıkıyacağım hakkında taktik verebilir misiniz lütfen

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
Sarp Yılmaz
Arkadaşlar merhaba çok zoruma gitti 2 gün önce bayiden yeni i20 aldım kendim benzinlikte yıkamaya kıyamadım oto yıkamaya geldim ben arabayı 3000 deviri geçirmedim oto yıkamacı arkadaş el freni ile pati çeke çeke kalktı kalbime indi sizce bunu neden yapıyorlar o sırada farklı araçta yoktu yıkamacı da. Gittiğim her yıkamacı böyle davranıyor araca bunu nasıl engellerim yavaş sürün desem de anlamıyor adam
Sadece onlar değil ki ülkede işi olup da işini düzgün yapan az insan var düşün bir insan işi olan şeyi yaptı diye taktir bekliyor yada naz yaparak işini yapıyor çok garip.
tabi bunun nedeni de insanların sevdiği işi değil de mecbur olduğu işi yapması.

Top Bottom