otobuste rdr2 oynadıgımı bilirimOtobüs diyor hocam PC nasıl olsun
ben anlarım geçen gün yeni ram taktım masaüstüneBilgisayardan çok iyi anlayan varsa bir geri dönebilir mi bana
mindustry var sana hitap eder mi bilmem ama bence deneyebilirsinboyutu çok yüksek olmayan yolculuk boyunca sarıcak bir oyun öneriniz var mıdır
yav otobüste rdr2 oynamazsın karşim ve bu rdr2 gerçekten güzelmi hiç bilmiyom at sürme dışında hikaye nasıl iyi mi ve değermiotobuste rdr2 oynadıgımı bilirim
Mükemmel ötesi bir oyun, asıl olayı hikayede zaten. Birkaç günde 20 saat oynayabildim, tam bir başyapıt. Şimdi bilgisayarım bozuldu maalesef...yav otobüste rdr2 oynamazsın karşim ve bu rdr2 gerçekten güzelmi hiç bilmiyom at sürme dışında hikaye nasıl iyi mi ve değermi
Otobüs diyor hocam PC nasıl olsun
Kanka film ve dizi indirmeni tavsiye ederimandroid ön ekli açtım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
yazılan 2 oyunda paralı bana sadece yolculuk için bir oyun lazım sonrası önemli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
vakit geçirmelik arıyorum sadece
oyun felan sarmıyor zaten, bir çok kez denendi test edildi onaylandı. 1 tane minik yastık al,kulaklık al müzik dinlersin biraz yolu izleyerek, filmini izlersin, bisküvini yersin beleş ikram çayını içersin uyursun. ayrıca kesinlikle mola verilen tesislerde yemek yenmemeli, mümkünse sadece hava almaya çıkılmalı ve tuvalet ihtiyacı giderilmeli. yemek felan yeme o tesislerde, hem iğrenç oluyor, hemde aşırı kazık oluyor.en mantıklı cevap
ya sen adamın dibisin lan evet bi kere canım gözleme yedim patizli içinde patiz yok resmen ve 2.5 sene önce 15 tl verdik enflasyon yokkenoyun felan sarmıyor zaten, bir çok kez denendi test edildi onaylandı. 1 tane minik yastık al,kulaklık al müzik dinlersin biraz yolu izleyerek, filmini izlersin, bisküvini yersin beleş ikram çayını içersin uyursun. ayrıca kesinlikle mola verilen tesislerde yemek yenmemeli, mümkünse sadece hava almaya çıkılmalı ve tuvalet ihtiyacı giderilmeli. yemek felan yeme o tesislerde, hem iğrenç oluyor, hemde aşırı kazık oluyor.
Bloody bastards boyutu yüksek degil diye hatirliyorumboyutu çok yüksek olmayan yolculuk boyunca sarıcak bir oyun öneriniz var mıdır
Rdr2 witxher 3 bannerlord hoi4 herseyi oynadım rdr2 başyapıt bu arda 52 saat oynadım baya iyiyav otobüste rdr2 oynamazsın karşim ve bu rdr2 gerçekten güzelmi hiç bilmiyom at sürme dışında hikaye nasıl iyi mi ve değermi