Neler Yeni

Android Otobüs yolculuğuna çıkıyorum oyun önerir misiniz?

Doruto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doruk
Bilgisayardan çok iyi anlayan varsa bir geri dönebilir mi bana

Doruto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doruk
yav otobüste rdr2 oynamazsın karşim ve bu rdr2 gerçekten güzelmi hiç bilmiyom at sürme dışında hikaye nasıl iyi mi ve değermi
Mükemmel ötesi bir oyun, asıl olayı hikayede zaten. Birkaç günde 20 saat oynayabildim, tam bir başyapıt. Şimdi bilgisayarım bozuldu maalesef...

TİTAN.

80+ Platinum

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
en mantıklı cevap
oyun felan sarmıyor zaten, bir çok kez denendi test edildi onaylandı. 1 tane minik yastık al,kulaklık al müzik dinlersin biraz yolu izleyerek, filmini izlersin, bisküvini yersin beleş ikram çayını içersin uyursun. ayrıca kesinlikle mola verilen tesislerde yemek yenmemeli, mümkünse sadece hava almaya çıkılmalı ve tuvalet ihtiyacı giderilmeli. :D yemek felan yeme o tesislerde, hem iğrenç oluyor, hemde aşırı kazık oluyor.

Berkarda

80+ Silver
oyun felan sarmıyor zaten, bir çok kez denendi test edildi onaylandı. 1 tane minik yastık al,kulaklık al müzik dinlersin biraz yolu izleyerek, filmini izlersin, bisküvini yersin beleş ikram çayını içersin uyursun. ayrıca kesinlikle mola verilen tesislerde yemek yenmemeli, mümkünse sadece hava almaya çıkılmalı ve tuvalet ihtiyacı giderilmeli. :D yemek felan yeme o tesislerde, hem iğrenç oluyor, hemde aşırı kazık oluyor.
ya sen adamın dibisin lan evet bi kere canım gözleme yedim patizli içinde patiz yok resmen ve 2.5 sene önce 15 tl verdik enflasyon yokken
Mesaj otomatik birleştirildi:

15 di
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesin çözüm yat uyu

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Mustafa Enes Bulut
yav otobüste rdr2 oynamazsın karşim ve bu rdr2 gerçekten güzelmi hiç bilmiyom at sürme dışında hikaye nasıl iyi mi ve değermi
Rdr2 witxher 3 bannerlord hoi4 herseyi oynadım rdr2 başyapıt bu arda 52 saat oynadım baya iyi

Top Bottom