Otoextra sitesi güvenilir mi? %50 her şey

Noxyy

80+
Reaksiyon skoru
138
Alışveriş yapan oldu mu arkadaşlar hiç kartla ödemede KDV yi bize yansıtıyor havalede KDV yok falan bi kararsız kaldım yoksa çok ucuz her şey
Otoextra.com

Alışveriş yapan oldu mu arkadaşlar hiç kartla ödemede KDV yi bize yansıtıyor havalede KDV yok falan bi kararsız kaldım yoksa çok ucuz her şey
Otoextra.com
Buraya sadece şikayeti olanlar gelir o yüzden pek verimli değil, ama hiç iyi yorumlar yok.
Otel işi son günlerde çok sıkıntı kanka ya, iyice iğrenç bir hal aldık o yüzden otel tavsiye etmiyorum, bazen zorunlu oluyor tabi.

Buraya sadece şikayeti olanlar gelir o yüzden pek verimli değil, ama hiç iyi yorumlar yok.
Otel işi son günlerde çok sıkıntı kanka ya, iyice iğrenç bir hal aldık o yüzden otel tavsiye etmiyorum, bazen zorunlu oluyor tabi.
Otel değil kardo oto araba yani :) uğramışsın eyvallah da oto parçaları satan yer dediğim

Siteyi inceledim fiyatlar piyasanın çok altında ve verdikleri adres google streetview de görseli olmayan bir adres. Tahminim dolandırıcı site.

Google da aratma yaptığımda reddit üzerinde de aynı şekilde bilgiler yazılmış.

Son düzenleme:
Siteyi inceledim fiyatlar piyasanın çok altında ve verdikleri adres google streetview de görseli olmayan bir adres. Tahminim dolandırıcı site.

Otel değil kardo oto araba yani :) uğramışsın eyvallah da oto parçaları satan yer dediğim
Yok be uğraşmadım estağfurullah,Kanka forumda biri aynı konuyu açmış baktım şimdi, sende bak istersen.,
son yazılan korkuttu beni
Abicim uzak durun dolandırıcı çok profosyonel site kurmuş ve milleti dolandırıyorlar madur olan arkadaşlar savcılık ve cimere şikayette bulunsun olmayanlarda bulunsun lar oyalama taktikleriye insanların magduriyetini artıyorlar telefonları sürekli meşgul baya kişinin canını yakmışlar

Siteye girdiğin gibi sepette ürün var gibi görünüyor. Sepete tıklıyorsun ürün gidiyor. Çok profesyonel gerçekten. Uzak durun.

Fare kapanı mevzusu görünüyor yoksa fiyatlar epey ucuzdu. En mantıksız yanı kdvli fiyata kredi kartına tekrar kdv çıkartıyor orda koptu bende

Site 7 yıldır aktifiz diye yazmış webarchive de yok. Domain alınalı 15 gün bile olmamış %100 dolandırıcı site sakın kanmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,190
Üyeler
175,175
Son üye
yunemre
Geri