Buraya sadece şikayeti olanlar gelir o yüzden pek verimli değil, ama hiç iyi yorumlar yok.Alışveriş yapan oldu mu arkadaşlar hiç kartla ödemede KDV yi bize yansıtıyor havalede KDV yok falan bi kararsız kaldım yoksa çok ucuz her şey
Otoextra.com
Otel değil kardo oto araba yaniBuraya sadece şikayeti olanlar gelir o yüzden pek verimli değil, ama hiç iyi yorumlar yok.
Otel işi son günlerde çok sıkıntı kanka ya, iyice iğrenç bir hal aldık o yüzden otel tavsiye etmiyorum, bazen zorunlu oluyor tabi.![]()
OtelExtra - Şikayetvar
OtelExtra şikayet, iletişim, OtelExtra yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! OtelExtra için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yoruml...www.sikayetvar.com
Yok be uğraşmadım estağfurullah,Kanka forumda biri aynı konuyu açmış baktım şimdi, sende bak istersen.,Otel değil kardo oto araba yaniuğramışsın eyvallah da oto parçaları satan yer dediğim
Abicim uzak durun dolandırıcı çok profosyonel site kurmuş ve milleti dolandırıyorlar madur olan arkadaşlar savcılık ve cimere şikayette bulunsun olmayanlarda bulunsun lar oyalama taktikleriye insanların magduriyetini artıyorlar telefonları sürekli meşgul baya kişinin canını yakmışlar |
Fare kapanı mevzusu görünüyor yoksa fiyatlar epey ucuzdu. En mantıksız yanı kdvli fiyata kredi kartına tekrar kdv çıkartıyor orda koptu bendeSiteyi inceledim fiyatlar piyasanın çok altında ve verdikleri adres google streetview de görseli olmayan bir adres. Tahminim dolandırıcı site.
Google da aratma yaptığımda reddit üzerinde de aynı şekilde bilgiler yazılmış.