Otomatik ehliyet pişmanlık mıdır?

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bu muhabbetleri yıllardır yapıyoruz halen adam olmadınız aw, otomatik manuel süremez ama manuel otomatik sürer. Hade bir işe girdin patron dedi al kardaş arabayı sahaya çık yada dağıtım yap yada başka bir şey ehliyetim yok diyebilir misin awk yaş 25 onu geçtim eline süper bir temiz 2. el araç düşer adam acil satıyor ama araç manuel gidip aynı fiyata s1kt1b0ktan otomatik alacağına seni rezil etmeyen manuel alırsın. La olum bunları artık bizim dememize gerek yok ha siz düşüneceksiniz siz (klasik baba konuşması)

Daha yeni otomatik araba ehliyeti aldım başta manuel almama nedenim otomatik arabaya alışmamdı. Neredeyse de hiç manuel araba sürmem herhalfe diye düşünüp rahatça otomatik ehliyet almada karar kılmıştım. Ama şimdi herkes manuel alsaydın keşke diypr sizce hata mı ettim tekrar kursa yazılıp manuel almalı mıyım?
Manuel araba mı üretiliyor artık.
Kendi işini kendin bileceksin. Başkasına sormaya kalkarsan, Bin kişiden Bin farklı ses çıkar

Daha yeni otomatik araba ehliyeti aldım başta manuel almama nedenim otomatik arabaya alışmamdı. Neredeyse de hiç manuel araba sürmem herhalfe diye düşünüp rahatça otomatik ehliyet almada karar kılmıştım. Ama şimdi herkes manuel alsaydın keşke diypr sizce hata mı ettim tekrar kursa yazılıp manuel almalı mıyım?
bi kere aldın bidaha paraya gerek yok ama evet pişmanlık

Artık almışsın ama manuel her zaman iyidir. Herkeste otomatik araba bulunmuyor hiç beklenmedik anda ihtiyacın olduğunda seni üzebilir.

iş işten geçmiş derim ben yeniden yazılıp almaya kalkma.
İlk başta konuyu açsaydın manuel al derdim.
otomatik araca alışsan dahi en gerekmediği yerde manuel araba kullanman gerekir falan.
Etrafımdaki otomatik araç sürücülerinde dahi manuel ehliyet var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,087
Üyeler
184,261
Son üye
Samedduman
Geri