Otomatik ehliyet pişmanlık mıdır?

yunusben

80+
Reaksiyon skoru
2
Daha yeni otomatik araba ehliyeti aldım başta manuel almama nedenim otomatik arabaya alışmamdı. Neredeyse de hiç manuel araba sürmem herhalfe diye düşünüp rahatça otomatik ehliyet almada karar kılmıştım. Ama şimdi herkes manuel alsaydın keşke diypr sizce hata mı ettim tekrar kursa yazılıp manuel almalı mıyım?

Daha yeni otomatik araba ehliyeti aldım başta manuel almama nedenim otomatik arabaya alışmamdı. Neredeyse de hiç manuel araba sürmem herhalfe diye düşünüp rahatça otomatik ehliyet almada karar kılmıştım. Ama şimdi herkes manuel alsaydın keşke diypr sizce hata mı ettim tekrar kursa yazılıp manuel almalı mıyım?
hayır tabii ki de otomatik aldıysan tekrar yazılıp manuel alacak kadar hayati bir durum yok
sıfırdan olsaydın manuel derdim ama artık almışsın o kadar abartılacak bir durum yok neredeyse artık satılan her araba otomatik
çevrenin her dediğine kulak asma

Hata etmişsin bence, ben de otomatiğe alışıktım ama öğrenip manuel aldım ehliyeti az daha kolay alayım diye kullanabileceğim arabaları kısıtlamak istemedim. Kendi araban manuel olmayacak olsa bile bir gün manuel araç kullanman gereken durum olunca ehliyet sorunun olmazdı.

Ha şuan kursa birdaha para verip manuel ekleteyim mi dersen bence gerek yok, olmuş bitmiş artık kursa tekrar para ödeme.

Manuelmi kaldi reis otomatik varken. Ben manuel ehliyet aldigima pişmanim.

Otomatikten başka arac surulmez.

Manuel araba ameleliktir. Manuel ehliyet aldım 1 kere otomatik deneyince elindeki araba eziyet gibi geliyor.

Hata yapmışsın bence. Manuel ehliyet alsan otomatik kullanabilirdin ama şimdi manuel araba kullanamazsın.

Mevzu otomatik araba mı Manuel araba mı değil. Manuel ehliyet alırsan otomatik kullanabilirsin ama otomatik alırsan Manuel kullanamazsın.
Arkadaşlar manuel araba ameleliktir diyorsunuz da siz bu arkadaşın dediğini atlıyorsunuz. Bir gün bir şey olur manuel kullanmak zorunda kalırsınız yolda polise denk gelirseniz sıkıntı yaşarsınız, en başından standart ehliyet alın sonra oto mu kullanıyorsunuz manuel mi bakın keyfinize.

Arkadaşlar manuel araba ameleliktir diyorsunuz da siz bu arkadaşın dediğini atlıyorsunuz. Bir gün bir şey olur manuel kullanmak zorunda kalırsınız yolda polise denk gelirseniz sıkıntı yaşarsınız, en başından standart ehliyet alın sonra oto mu kullanıyorsunuz manuel mi bakın keyfinize.
Ama artık otomatik aldım sizce tekrar manuel için yazılmalı mıyım?

Hayır bence pişmanlık değildir

Ama artık otomatik aldım sizce tekrar manuel için yazılmalı mıyım?
Otomatik ehliyeti aldıysan buna uygun bir aracın vardır diye düşünüyorum o yüzden gerek yok. Olmuşla ölmüşe çare yok, en baştan sorsan bu kafa karışıklığın olmazdı.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,484
Üyeler
184,171
Son üye
Onitzuka
Geri