Neler Yeni

Otomatik onarım hatası

Mec1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa emir civan
Arkadaşlar merhaba
Bilgisayarım otomatik onarım hatasına düşüyor ve kesinlikle düzelmiyor bilgisayarcıya verdim pc yi format atmayı denedi ama kesinlikle format atılmıyor kapatıyor kendini başa atıyor.bilgisayarcıdan aldım pc yi sorun ssd dedir diye yeni ssd aldım onada windows’u kuramıyorum aynı hatayı veriyor sizce sorun nedir lütfen yardım edin

Moech

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Tuğra Yıldız
sistemi komple yazar misin anakart eski ise gpt bir format diskiyle atmaya calisiyor olabilir misiniz?

Mec1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa emir civan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemi komple yazar misin anakart eski ise gpt bir format diskiyle atmaya calisiyor olabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus g15 laptop hocam yeni laptop daha 1 senelik

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Eğer bios çalışmasında veya ekrana görüntü gelmesinde sorun yoksa Windows sıkıntıları genellikle SSD ve ramden çıkıyor SSD montajını tekrar yapar mısın. Ramleri silgi ile silip tekrar takıp dener misin

Moech

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Tuğra Yıldız
rufus ayarlarından değildir buyuk ihtimalle bilgisayarcıya verdim format için demiş (bilgisayarcı geri kafalı değilse tabi)
bilgisayarci demis belki mahalle bilgisayarcisidir bilemiyoruz ama dedigim ile alakasi olmayabilir

Moech

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Tuğra Yıldız
mbr ama o flasla birçok pc ye format attım bir sıkıntı yaşamadım
sorunun bu buyuk ihtimalle yeni anakartlarda windows veya format islemleri gpt ile oluyor mbr artik eski teknoloji hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,396
Üyeler
170,539
Son üye
Pervanoglu
Top Bottom