Neler Yeni

Otomatik Onarım Sorunu

House2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Hasan Demirci
Merhaba arkadaşlar ben bugün bilgisaya format atıcaktım flashı taktım ve sırayla format adımlarını izlmeye başladım ardından karşıma disk seçme geldi ve bende mbr gbt hatası üzerine windowsun kurulu olduğu diski biçimlendirip sıfırladım sonra biraz araştırma yaptım ve doğru iso dosyasını oluşturdum fakat bilgisayarı yeniden açtığımda karşımda onarım hatası çıkıyor ve C /Windows/System32/LogFiles/srt/SrtTrail.txt yazısı çıkıyor windows yükleme kısmı bir türlü gelmiyor ne yapmam gerekiyor

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi
aynı problem bikaç ay önce bende oldu. şehir dışındaydım haliyle pc bikaç ay hiç açılmadı geldiğimde bu yazı vardı harddisk bi türlü başlatılamıyordu. biçok şey denedim olmadı sadece format atarak çözebildim

House2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Hasan Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı problem bikaç ay önce bende oldu. şehir dışındaydım haliyle pc bikaç ay hiç açılmadı geldiğimde bu yazı vardı harddisk bi türlü başlatılamıyordu. biçok şey denedim olmadı sadece format atarak çözebildim
zaten format atmak istiyorum ama flashı takıp açıyorum kurulum yeri açılmıyor

Obsession

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozi

House2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Hasan Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu çözdüm kısaca anlatayım nasıl yaptığımı ilk öncellikle f2 tuşu ile settings kısmını açtım ve boot tan usb belleği 1. sıraya taşıdım sonra kurulum ekranı geldi

Top Bottom