Neler Yeni

Otomatik Reklamları Kapattık Gelirlerimiz Çok Düştü!

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Herkese iyi forumlar. Hocam ben foruma bilgisayardan girdiğim için mobildeki reklamları geri aktif et veya kaldır demem doğru olmaz. Peki bilgisayardan girdiğimizde kenardaki reklamlara tıklamamız donanımarşivi için faydalı olur mu? Bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim. Şayet videolarını izlerken hem çok keyif alıyorum hem de bir sürü yeni şey öğreniyorum. İzlediğim her içeriğin için 1tl versem... 🤔 Baya ediyor işte anladınız siz :D Donanımarşivi forum ise... pahabiçilemez :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ben oylama yapılsın ve forum karar versin taraftarıyım.
Sevgili @Abdullah Hacıgül forumda ikili oynayanlar var. Ve iki forum arasında boş laflar ortaya çıkartıyorlar bu mesajımı görüyorsanız banlasanız keşke.

Oylama yaparak açılıp açılmamasını karalaştırabilirsiniz. Bence açın sizin de hakkınız.
Valla hocam forum kültürü böyle bir şey değil ben adam yasaklamayı sevmiyorum ama ne yazıkki bir grup çocuk bunlar gerçekten çocuk bu arada forumları sirk alanlarına çevirdiler. Bu tür kişileri görürseniz raporlayın kasıtlı spam yapan birisi ise ceza veririz. Lakin DA-Forum fikir özgürlüğü esasına dayanan bir yönetim şekline sahiptir hakaret küfür ve kasıtlı yanlış bilgi içermediği sürece her düşünceye saygımız sonsuz.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Değerli kardeşlerim dün sizlere belirttiğim gibi mobilde forumumuzu gezerken alttan üstten ve aniden karşınıza çıkan reklamları konforlu bir gezinti yapmanız için kaldırmıştım. Lakin geçen hafta aynı güne oranla bugün 2 kat trafik almamıza rağmen gelirlerimiz %32 düştü. Doğru orantıda bugün gelirlerimiz forumun genel işleyişine oranla %60 düşmüş oldu. Yine de buna rağmen bu aniden fırlayan reklamları aktif etmeyeceğim bunu paylaşıyorum ki her şeye rağmen DA-Forum için savaşan bir ekip olduğunu bilin diye söylüyorum. Her zaman en iyi konfor ve hizmet için birikim ve kazançlarımızı DA-Forum'a yatırıp burayı büyüteceğiz. Destekleriniz için minnettarız.

Alıntıyı görüntüle
Abi gerekirse aktif et hiç sorun değil yeterki gelirinde düşüş olmasın. YouTube dan sana katıldım en çok sen hakediyorsun, iyikide katıldım.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
%32 de kötüymüş be. Altı üstü bir çarpıya basıyorduk. Bence geri gelebilir. Zaten bizim için çalışan bir ekip var, bari bizim sayemizde bir şeyler kazansın.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
@Abdullah Hacıgül , forum yeni ve gelişmekte olduğu için reklamları kapatmak biraz mantıksız olabilir. Reklamları kaldırdık diye gönderi paylaştığınızda sevinmiştim ancak biraz düşündükten sonra aldığınız bu karar sizin ve forumun gelişimi adına kötü bir karar olduğunu düşünmeye başladım. Zırt pırt çıkan reklamlardan dolayı DA-Forum üye kaybedebilir evet. Ama forumun daha iyi yerlere gelebilmesi için para şart. Forumu geliştirmek için yapacağın çalışmaların tamamını kendi cebinden karşılayamayacağına göre, forumun gelişmesi adına reklamlardan gelen gelirlere de ihtiyaç var. Forum içerisinde reklam olsada olmasada forum içerisinde büyük bir kitle oluşmuş durumda. Bence yeniden açmanız mantıklı olacaktır.

Son düzenleme:

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Aga bir de bunun üstüne Technopat'ta buraya hakaret ediyorlar ya o zoruma gidiyor.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Koy reklamları bir şey olmaz abi, eğer saçma sapan reklam çıkıyor ise birine o tarz şeylere baktığı için çıkıyordur. Bana sadece bilgisayarla ilgili şeyler çıkıyor ve hiç rahatsız edici değil reklamlar :).

Obito Uchiha

80+ Silver
Değerli kardeşlerim dün sizlere belirttiğim gibi mobilde forumumuzu gezerken alttan üstten ve aniden karşınıza çıkan reklamları konforlu bir gezinti yapmanız için kaldırmıştım. Lakin geçen hafta aynı güne oranla bugün 2 kat trafik almamıza rağmen gelirlerimiz %32 düştü. Doğru orantıda bugün gelirlerimiz forumun genel işleyişine oranla %60 düşmüş oldu. Yine de buna rağmen bu aniden fırlayan reklamları aktif etmeyeceğim bunu paylaşıyorum ki her şeye rağmen DA-Forum için savaşan bir ekip olduğunu bilin diye söylüyorum. Her zaman en iyi konfor ve hizmet için birikim ve kazançlarımızı DA-Forum'a yatırıp burayı büyüteceğiz. Destekleriniz için minnettarız.

Alıntıyı görüntüle
Sorun yok hocam açın bence.

brader_21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
brader

Alıntıyı görüntüle
bende reklam çıkmıyor reklam onleyici var hahahaha

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Abi koy gitsin reklamalrı iki fazla tıklamak zorumuza gitmez

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Boşver bizi abi can feda aç reklamları hem belki işimize yarayan bir şey çıkar.

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
hocam koy reklamları nolacak bi çarpıya bakıyor iş sonuçta yaptığın iyiliklerin karşılığı olmuş oluyor bir nebze

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,092
Üyeler
163,946
Son üye
osmanmedia
Top Bottom