İbrahim Özel
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
@Abdullah Hacıgül ben arada destek olsun diye reklamlara tıklıyorum.
Ben oylama yapılsın ve forum karar versin taraftarıyım.
Valla hocam forum kültürü böyle bir şey değil ben adam yasaklamayı sevmiyorum ama ne yazıkki bir grup çocuk bunlar gerçekten çocuk bu arada forumları sirk alanlarına çevirdiler. Bu tür kişileri görürseniz raporlayın kasıtlı spam yapan birisi ise ceza veririz. Lakin DA-Forum fikir özgürlüğü esasına dayanan bir yönetim şekline sahiptir hakaret küfür ve kasıtlı yanlış bilgi içermediği sürece her düşünceye saygımız sonsuz.Sevgili @Abdullah Hacıgül forumda ikili oynayanlar var. Ve iki forum arasında boş laflar ortaya çıkartıyorlar bu mesajımı görüyorsanız banlasanız keşke.
Oylama yaparak açılıp açılmamasını karalaştırabilirsiniz. Bence açın sizin de hakkınız.
Abi gerekirse aktif et hiç sorun değil yeterki gelirinde düşüş olmasın. YouTube dan sana katıldım en çok sen hakediyorsun, iyikide katıldım.Değerli kardeşlerim dün sizlere belirttiğim gibi mobilde forumumuzu gezerken alttan üstten ve aniden karşınıza çıkan reklamları konforlu bir gezinti yapmanız için kaldırmıştım. Lakin geçen hafta aynı güne oranla bugün 2 kat trafik almamıza rağmen gelirlerimiz %32 düştü. Doğru orantıda bugün gelirlerimiz forumun genel işleyişine oranla %60 düşmüş oldu. Yine de buna rağmen bu aniden fırlayan reklamları aktif etmeyeceğim bunu paylaşıyorum ki her şeye rağmen DA-Forum için savaşan bir ekip olduğunu bilin diye söylüyorum. Her zaman en iyi konfor ve hizmet için birikim ve kazançlarımızı DA-Forum'a yatırıp burayı büyüteceğiz. Destekleriniz için minnettarız.
Alıntıyı görüntüle
Sorun yok hocam açın bence.Değerli kardeşlerim dün sizlere belirttiğim gibi mobilde forumumuzu gezerken alttan üstten ve aniden karşınıza çıkan reklamları konforlu bir gezinti yapmanız için kaldırmıştım. Lakin geçen hafta aynı güne oranla bugün 2 kat trafik almamıza rağmen gelirlerimiz %32 düştü. Doğru orantıda bugün gelirlerimiz forumun genel işleyişine oranla %60 düşmüş oldu. Yine de buna rağmen bu aniden fırlayan reklamları aktif etmeyeceğim bunu paylaşıyorum ki her şeye rağmen DA-Forum için savaşan bir ekip olduğunu bilin diye söylüyorum. Her zaman en iyi konfor ve hizmet için birikim ve kazançlarımızı DA-Forum'a yatırıp burayı büyüteceğiz. Destekleriniz için minnettarız.
Alıntıyı görüntüle
bende reklam çıkmıyor reklam onleyici var hahahahaDeğerli kardeşlerim dün sizlere belirttiğim gibi mobilde forumumuzu gezerken alttan üstten ve aniden karşınıza çıkan reklamları konforlu bir gezinti yapmanız için kaldırmıştım. Lakin geçen hafta aynı güne oranla bugün 2 kat trafik almamıza rağmen gelirlerimiz %32 düştü. Doğru orantıda bugün gelirlerimiz forumun genel işleyişine oranla %60 düşmüş oldu. Yine de buna rağmen bu aniden fırlayan reklamları aktif etmeyeceğim bunu paylaşıyorum ki her şeye rağmen DA-Forum için savaşan bir ekip olduğunu bilin diye söylüyorum. Her zaman en iyi konfor ve hizmet için birikim ve kazançlarımızı DA-Forum'a yatırıp burayı büyüteceğiz. Destekleriniz için minnettarız.
Alıntıyı görüntüle