Neler Yeni

Otomativ Mühendisliği Okusam İş Var Mı ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Arkadaşlar Selam Otomativ Mühendisliğinde iş var mı ? Bu Bölümü okuyan arkadaşlar var mı ?

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Ahmet
Hocam makina mühendisi olursan daha geniş çevrede iş bulursun

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam makina mühendisi olursan daha geniş çevrede iş bulursun
Makinada Çok Mezun Var diye korkuyorum iş bulamazsam diye, o yüzden az mezun veren mantıklı mühendisliklere bakıyorum açıkçası.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Ahmet
Makinada Çok Mezun Var diye korkuyorum iş bulamazsam diye, o yüzden az mezun veren mantıklı mühendisliklere bakıyorum açıkçası.
Hocam ben mekatronik mühendisiyim kurumsal bir şirkette otomasyon bölümün de çalışıyorum ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ha kaç senedir bu işin içindesiniz derseniz 2 sene oldu yada olmadı ama çevremde bir kaç işsiz makina müh ark vardı en kötü kendi çalıştığım şirkette bile refarans olarak işe soktum boş kalmıyor genel de.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Berk
Mühendis olup üzerine dil yaparsan iş bulamama imkanın yok.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Ahmet
Hocam ben mekatronik mühendisiyim kurumsal bir şirkette otomasyon bölümün de çalışıyorum ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ha kaç senedir bu işin içindesiniz derseniz 2 sene oldu yada olmadı ama çevremde bir kaç işsiz makina müh ark vardı en kötü kendi çalıştığım şirkette bile refarans olarak işe soktum boş kalmıyor genel de.
Ha ama bu tabi ki size bağlı istanbulda çok fazla alım var ama boş adamları almıyorlar kendinizi kesinlikle yetiştirmeniz gerekiyor.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Hocam Nerden Mezun Oldunuz Ve Ayıptır Sorması Ne Kadar Alıyorsunuz ?
Yani Bu Sene YKS'ye Gireceğim, Bu yüzden bunun gibi şeyler çok önemli. Veya İlk Başlarken ne kadar maaşa başladınız ?

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Ahmet
Yada
Hocam Nerden Mezun Oldunuz Ve Ayıptır Sorması Ne Kadar Alıyorsunuz ?
Yani Bu Sene YKS'ye Gireceğim, Bu yüzden bunun gibi şeyler çok önemli. Veya İlk Başlarken ne kadar maaşa başladınız ?
Hocam ben fırat mezunuyum şuan 17k alıyorum ama benim iş mevzularım çok elangirli oldu ben küçük bir firmada başladım teknisyen gibi çalıştım(yeri geldi tuvalet bile yıkadım) üstüne ekleye ekleye kendimi geliştirdim otomasyon bölümünde sonra kurumsal gözmüme kesitğim bir firma vardı şükür mülakatlar iyi geçti(zorladılar baya) şuan hala gelişiyorum ama işi tam çözdüğümde iyi paralar alıcam
eski yerimde asgari ücretten başlamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada

Hocam ben fırat mezunuyum şuan 17k alıyorum ama benim iş mevzularım çok elangirli oldu ben küçük bir firmada başladım teknisyen gibi çalıştım(yeri geldi tuvalet bile yıkadım) üstüne ekleye ekleye kendimi geliştirdim otomasyon bölümünde sonra kurumsal gözmüme kesitğim bir firma vardı şükür mülakatlar iyi geçti(zorladılar baya) şuan hala gelişiyorum ama işi tam çözdüğümde iyi paralar alıcam
Ha bazı arkadaşlarım var direk iyi yerleden başladılar aile çevreleri geniş yüksek yerlerden iyi paralarla başlıyorlar. Benim hiç bir yerde torpilim yoktu ondan en dipten başladım eğer babnızın tanıdğı varsa büyük yerleden de başlarsanız mental olarak iyi başlarsınız

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Yada

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bazı arkadaşlarım var direk iyi yerleden başladılar aile çevreleri geniş yüksek yerlerden iyi paralarla başlıyorlar. Benim hiç bir yerde torpilim yoktu ondan en dipten başladım eğer babnızın tanıdğı varsa büyük yerleden de başlarsanız mental olarak iyi başlarsınız
Çok Teşekkürler Hocam, Kolay gelsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,440
Üyeler
163,496
Son üye
Avatr
Top Bottom