Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar Selam Otomativ Mühendisliğinde iş var mı ? Bu Bölümü okuyan arkadaşlar var mı ?
Otomativ Mi Okuyorsunuz Hocam ?Senin yerinde olsam kesinlikle ama kesinlikle Makine mühendisi olurdum.
Makinada Çok Mezun Var diye korkuyorum iş bulamazsam diye, o yüzden az mezun veren mantıklı mühendisliklere bakıyorum açıkçası.Hocam makina mühendisi olursan daha geniş çevrede iş bulursun
Gazi Düşünüyorum. Tabi sıralamaya bağlı.eğer üni sağlamsa elbetteki hatta türkiyenin yanı sıra yurt dışı olanakları çok yüksek özellikle almanya
Hocam ben mekatronik mühendisiyim kurumsal bir şirkette otomasyon bölümün de çalışıyorum ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ha kaç senedir bu işin içindesiniz derseniz 2 sene oldu yada olmadı ama çevremde bir kaç işsiz makina müh ark vardı en kötü kendi çalıştığım şirkette bile refarans olarak işe soktum boş kalmıyor genel de.Makinada Çok Mezun Var diye korkuyorum iş bulamazsam diye, o yüzden az mezun veren mantıklı mühendisliklere bakıyorum açıkçası.
Ha ama bu tabi ki size bağlı istanbulda çok fazla alım var ama boş adamları almıyorlar kendinizi kesinlikle yetiştirmeniz gerekiyor.Hocam ben mekatronik mühendisiyim kurumsal bir şirkette otomasyon bölümün de çalışıyorum ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ha kaç senedir bu işin içindesiniz derseniz 2 sene oldu yada olmadı ama çevremde bir kaç işsiz makina müh ark vardı en kötü kendi çalıştığım şirkette bile refarans olarak işe soktum boş kalmıyor genel de.
Hocam Nerden Mezun Oldunuz Ve Ayıptır Sorması Ne Kadar Alıyorsunuz ?Hocam ben mekatronik mühendisiyim kurumsal bir şirkette otomasyon bölümün de çalışıyorum ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ha kaç senedir bu işin içindesiniz derseniz 2 sene oldu yada olmadı ama çevremde bir kaç işsiz makina müh ark vardı en kötü kendi çalıştığım şirkette bile refarans olarak işe soktum boş kalmıyor genel de.
Hocam ben fırat mezunuyum şuan 17k alıyorum ama benim iş mevzularım çok elangirli oldu ben küçük bir firmada başladım teknisyen gibi çalıştım(yeri geldi tuvalet bile yıkadım) üstüne ekleye ekleye kendimi geliştirdim otomasyon bölümünde sonra kurumsal gözmüme kesitğim bir firma vardı şükür mülakatlar iyi geçti(zorladılar baya) şuan hala gelişiyorum ama işi tam çözdüğümde iyi paralar alıcamHocam Nerden Mezun Oldunuz Ve Ayıptır Sorması Ne Kadar Alıyorsunuz ?
Yani Bu Sene YKS'ye Gireceğim, Bu yüzden bunun gibi şeyler çok önemli. Veya İlk Başlarken ne kadar maaşa başladınız ?
Ha bazı arkadaşlarım var direk iyi yerleden başladılar aile çevreleri geniş yüksek yerlerden iyi paralarla başlıyorlar. Benim hiç bir yerde torpilim yoktu ondan en dipten başladım eğer babnızın tanıdğı varsa büyük yerleden de başlarsanız mental olarak iyi başlarsınızYada
Hocam ben fırat mezunuyum şuan 17k alıyorum ama benim iş mevzularım çok elangirli oldu ben küçük bir firmada başladım teknisyen gibi çalıştım(yeri geldi tuvalet bile yıkadım) üstüne ekleye ekleye kendimi geliştirdim otomasyon bölümünde sonra kurumsal gözmüme kesitğim bir firma vardı şükür mülakatlar iyi geçti(zorladılar baya) şuan hala gelişiyorum ama işi tam çözdüğümde iyi paralar alıcam
eski yerimde asgari ücretten başlamıştım
Çok Teşekkürler Hocam, Kolay gelsin.Yada
Hocam ben fırat mezunuyum şuan 17k alıyorum ama benim iş mevzularım çok elangirli oldu ben küçük bir firmada başladım teknisyen gibi çalıştım(yeri geldi tuvalet bile yıkadım) üstüne ekleye ekleye kendimi geliştirdim otomasyon bölümünde sonra kurumsal gözmüme kesitğim bir firma vardı şükür mülakatlar iyi geçti(zorladılar baya) şuan hala gelişiyorum ama işi tam çözdüğümde iyi paralar alıcam
eski yerimde asgari ücretten başlamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bazı arkadaşlarım var direk iyi yerleden başladılar aile çevreleri geniş yüksek yerlerden iyi paralarla başlıyorlar. Benim hiç bir yerde torpilim yoktu ondan en dipten başladım eğer babnızın tanıdğı varsa büyük yerleden de başlarsanız mental olarak iyi başlarsınız