Otostop Çekerken Telefonumu Arabada Unuttum (YARDIM)

benzinliğe uğramıştı ama bişey almadı çalışana sorduk kameralar geçmişe doğru gitmiyormuş bulamazmışız yani arabanın markasını ve rengini hatırlıyorum plakasının da bir kısmını hatırlıyorum bulma şansımız var mı böyle
yani polise gitmenizde fayda var şehirlerin giriş cıkışların da mutlaka kameralar olur oralardan bulabilirler

benzinliğe uğramıştı ama bişey almadı çalışana sorduk kameralar geçmişe doğru gitmiyormuş bulamazmışız yani arabanın markasını ve rengini hatırlıyorum plakasının da bir kısmını hatırlıyorum bulma şansımız var mı böyle
Kameralar geçmişe gitmiyorsa neden varmış?
Yalan söylüyor olabilir

Adam sizi arabaya alacak kadar merhamet sahibi ise o telefonu şarja takıp aramanı bekler merak etme. Polise gitmeden önce kendini başka numaradan ara ve durumunu anlat. Adama ulaşamazsan polise gider çalıntı ihbarı verirsin. Daha fazla yapabileceğin bir şey yok.

Adam sizi arabaya alacak kadar merhamet sahibi ise o telefonu şarja takıp aramanı bekler merak etme. Polise gitmeden önce kendini başka numaradan ara ve durumunu anlat. Adama ulaşamazsan polise gider çalıntı ihbarı verirsin. Daha fazla yapabileceğin bir şey yok.
adam telefonu açtı aradık yarın kargoya verecekmiş mutlu son

eski telefon

Benim her ay sonunda Gmail'ime Google Timelines adında bir gezdiğim yerlerin bilgisi geliyor.
Eğer size de geliyorsa oradan adamın nerelere gittiğini bulup gerekli şeyleri polise söyleyerek adamı bulup telefonunuza kavuşabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,195
Üyeler
192,641
Son üye
kante
Geri