Neler Yeni

Otostop Çekerken Telefonumu Arabada Unuttum (YARDIM)

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
..
benzinliğe uğramıştı ama bişey almadı çalışana sorduk kameralar geçmişe doğru gitmiyormuş bulamazmışız yani arabanın markasını ve rengini hatırlıyorum plakasının da bir kısmını hatırlıyorum bulma şansımız var mı böyle
yani polise gitmenizde fayda var şehirlerin giriş cıkışların da mutlaka kameralar olur oralardan bulabilirler

Besim Tibuk

80+ Gold
benzinliğe uğramıştı ama bişey almadı çalışana sorduk kameralar geçmişe doğru gitmiyormuş bulamazmışız yani arabanın markasını ve rengini hatırlıyorum plakasının da bir kısmını hatırlıyorum bulma şansımız var mı böyle
Kameralar geçmişe gitmiyorsa neden varmış?
Yalan söylüyor olabilir

mesut3467

80+ Bronze
Adam sizi arabaya alacak kadar merhamet sahibi ise o telefonu şarja takıp aramanı bekler merak etme. Polise gitmeden önce kendini başka numaradan ara ve durumunu anlat. Adama ulaşamazsan polise gider çalıntı ihbarı verirsin. Daha fazla yapabileceğin bir şey yok.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Adam sizi arabaya alacak kadar merhamet sahibi ise o telefonu şarja takıp aramanı bekler merak etme. Polise gitmeden önce kendini başka numaradan ara ve durumunu anlat. Adama ulaşamazsan polise gider çalıntı ihbarı verirsin. Daha fazla yapabileceğin bir şey yok.
adam telefonu açtı aradık yarın kargoya verecekmiş mutlu son

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
eski telefon

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Benim her ay sonunda Gmail'ime Google Timelines adında bir gezdiğim yerlerin bilgisi geliyor.
Eğer size de geliyorsa oradan adamın nerelere gittiğini bulup gerekli şeyleri polise söyleyerek adamı bulup telefonunuza kavuşabilirsiniz.

Top Bottom