Neler Yeni

ÖTV Vergisi Kalkarsa Fiyatlar Düşer mi

Harun28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun Efe Güney
Bütçe
15000
Merhabalar Toplama Bilgisayar almayı düşünüyorum ancak ötv vergisi kalkıcak diye iddialar var ortada kalkarsa veya düşerse fiyatlar düşermi sistemlerin çünkü telefonda vs düşüyor sanırsam birde önerebileceginiz 10-20k arası oyuncu bilgisayarı varmı

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,345
İsim
Bilal Tepe
Merhabalar Toplama Bilgisayar almayı düşünüyorum ancak ötv vergisi kalkıcak diye iddialar var ortada kalkarsa veya düşerse fiyatlar düşermi sistemlerin çünkü telefonda vs düşüyor sanırsam birde önerebileceginiz 10-20k arası oyuncu bilgisayarı varmı
Dostum bilgisayarda ÖTV yok ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ÖTV kalkmıyor bakanlık tarafından yalanlandı öyle bir çalışma yok dendi kim diyor ÖTV kalkio

• Beğen
Reaksiyonlar: HjRO

Harun28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun Efe Güney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ayrıca ÖTV kalkmıyor bakanlık tarafından yalanlandı öyle bir çalışma yok dendi kim diyor ÖTV kalkio
Sordum işte bilmedigimden internette görmüştüm de haber sitelerinde yazıyordu birde sistem varmı önerebileceginiz

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Birşeyde ÖTV varsa kalkmaz. Sadece ZAM gelir. 😭😭😭

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kim demiş ÖTV vergisi kalkıyor diye? :D Hele ki bilgisayar ve bilgisayar parçalarından alınan vergi mi kalkacak?

İceWolf

80+ Silver

Bir kesim var yalandan para kazanır, Yalanları yayarak bilgisi olmayanlarıda yalanda yaşatırlar. Yav arkadaş bi baksaydın kanuna varmı yokmu diye. Yok bakmaz, neden? çünkü ona var demişler.....

Harun28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun Efe Güney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir kesim var yalandan para kazanır, Yalanları yayarak bilgisi olmayanlarıda yalanda yaşatırlar. Yav arkadaş bi baksaydın kanuna varmı yokmu diye. Yok bakmaz, neden? çünkü ona var demişler.....
Reis kanuna bakmadım size sordum işte :D

İceWolf

80+ Silver
Reis kanuna bakmadım size sordum işte :D
Yok kardeşim inanma bu distrübütör beslemelerine. 300$ lık bir parçayı 500$ a satmak için ÖTV var yalanı yaydırırlar, tabii ki forumlardaki ÖTV VAR yazanlara komisyonlarını ödeyerek...

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
Sordum işte bilmedigimden internette görmüştüm de haber sitelerinde yazıyordu birde sistem varmı önerebileceginiz
kalkmaz kardeşim. sen planını şu anki fiyatlar üzerinden yap.hatta gelecekte daha da pahalanabilir

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
helsinki
ÖTV Alınan ürünler;
  • Lüks tüketim ürünleri (motorlu taşıtlar, mücevher, kürk, beyaz/kahverengi eşya)
  • İnsan sağlığına zararlı ürünler (Alkollü içkiler ve tütün ürünleri)
  • Çevreye zarar veren ürünler (akaryakıt, yağ türevi ürünler)

İceWolf

80+ Silver
ÖTV Alınan ürünler;
  • Lüks tüketim ürünleri (motorlu taşıtlar, mücevher, kürk, beyaz/kahverengi eşya)
  • İnsan sağlığına zararlı ürünler (Alkollü içkiler ve tütün ürünleri)
  • Çevreye zarar veren ürünler (akaryakıt, yağ türevi ürünler)
Allah(c.c.) razı olsun senden. Yok arkadaş ne kadar çok ajans çalışanı distirübütör beslemesi var memlekette. Ne bitiyorlar, nede dolandırılan garibanlar azalıyor...

EDİT: Memlekette dedim ama arkadaş uyardı, düzelteyim. Onların yarısı Avrupa ve Amerikadan yazan beslemeler, burdakilerde kalan yarısıymış...

Son düzenleme:
Top Bottom