Neler Yeni

Outlast 1 Online.. Mi?

Kaan2723

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan
Geçende outlast yani outlast 1'in oyun dosyalarını karıştırırken bir şey fark ettim. Oyunda online için kodlar var ama neden? Bulduğum kodlar şunlar: MaxPlayers=16 MaxSpectators=2 Birsürü internet kodları ve
[DefaultPlayer] Chat mesajlarının ses çıkartma kodu ve buna benzer çok daha fazla kod, Değişik.
Name=Player
Team=255

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Özgür
Geçende outlast yani outlast 1'in oyun dosyalarını karıştırırken bir şey fark ettim. Oyunda online için kodlar var ama neden? Bulduğum kodlar şunlar: MaxPlayers=16 MaxSpectators=2 Birsürü internet kodları ve
[DefaultPlayer] Chat mesajlarının ses çıkartma kodu ve buna benzer çok daha fazla kod, Değişik.
Name=Player
Team=255
Dying Light 2 gibi multiplayer denenmiş oyunda sorunlar olduktan sonra kaldırmış olabilirler. Kalıntı kodlar olabilir.

Owlore

80+ Bronze
Trials ile ilgili denemeler 1. oyundan yapılmaya başlanmış gibi

Kaan2723

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dying Light 2 gibi multiplayer denenmiş oyunda sorunlar olduktan sonra kaldırmış olabilirler. Kalıntı kodlar olabilir.
Youtubeda sanırım outlast 1 için online mod geliştirildiğini görmüştüm hatta videosu vardı adam chris walker olmuştu onu kontrol ediyodu bu arada bu kodları oyunun saf halinde buldum hiçbir moda sahip olmayan hali yani

Top Bottom