Neler Yeni

Outlast 2 Alınır mı

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Arkadaşlar steamde oyun brigth memory aldımr rtx için iade edicem ondan kalan parayla outlast 2 bana uygun mu
Not geceleyin herhangi bir şey aklıma gelirse takıkıyorum ve korku filmlerinden korkmam ama filmden sonraki akşam gelicekler miş gibi hissediyorum sizce altıma etmem dimi oyniyim derken

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Arkadaşlar steamde oyun brigth memory aldımr rtx için iade edicem ondan kalan parayla outlast 2 bana uygun mu
Not geceleyin herhangi bir şey aklıma gelirse takıkıyorum ve korku filmlerinden korkmam ama filmden sonraki akşam gelicekler miş gibi hissediyorum sizce altıma etmem dimi oyniyim derken
Outlast ı bir hevesle almıştım sadece 10 dakika oynayıp iade ettim. :D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

Kanka hikayeyi anlaman için oyun içi mektupları okuman lazım kafan biraz karışabilir korku anlamında iyi korkular dilerim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,247
Üyeler
165,311
Son üye
Mürsel gezer
Top Bottom