Outlast 2 Alınır mı

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,186
Arkadaşlar steamde oyun brigth memory aldımr rtx için iade edicem ondan kalan parayla outlast 2 bana uygun mu
Not geceleyin herhangi bir şey aklıma gelirse takıkıyorum ve korku filmlerinden korkmam ama filmden sonraki akşam gelicekler miş gibi hissediyorum sizce altıma etmem dimi oyniyim derken

Arkadaşlar steamde oyun brigth memory aldımr rtx için iade edicem ondan kalan parayla outlast 2 bana uygun mu
Not geceleyin herhangi bir şey aklıma gelirse takıkıyorum ve korku filmlerinden korkmam ama filmden sonraki akşam gelicekler miş gibi hissediyorum sizce altıma etmem dimi oyniyim derken
Outlast ı bir hevesle almıştım sadece 10 dakika oynayıp iade ettim. :D

Kanka hikayeyi anlaman için oyun içi mektupları okuman lazım kafan biraz karışabilir korku anlamında iyi korkular dilerim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,314
Üyeler
186,871
Son üye
Mustafa Tekin
Geri