Erdem123
80+ Bronze
reis başlangıçtaki araba yerinde korkup bırakmıştım oyunuHala oynamayan varsa oyuncuyum demesin kendine zaten.
reis başlangıçtaki araba yerinde korkup bırakmıştım oyunuHala oynamayan varsa oyuncuyum demesin kendine zaten.
Valla nerede o underground 2, MW, Cod MW2 gibi oyunlar... Sistemleri kuruyoruz bütün oyun oynama isteği gidiyor.Asıl şunu oyundan sayan kendine oyuncuyum demesin.
reis oynama isteği yok çünkü oyun oynamak istesen oyunlara sistemden fazla para ödersinValla nerede o underground 2, MW, Cod MW2 gibi oyunlar... Sistemleri kuruyoruz bütün oyun oynama isteği gidiyor.
Hocam bunlar ne kadar pembe güzelmişOynamadım ve oyuncuyum. Gerilim oyunları sizin olsun. Safımız belli
HotWheels özel seri kardo.Hocam bunlar ne kadar pembe güzelmiş
Kampanyalarda, yıl sonu indirimleri de ne bileyim EA Play vs üyeliği alıp oynamak istiyoruz ama yok bilgisayar başına geçince o eski keyif istek yok hocam. Bir çok oyuncuda aynısını diyor. Neyse konu dağılmasın. Su fiyatından uyguna alınır kenarda durur. Daha önce ücretsiz verildiği için bizim arşivde yatıyor.reis oynama isteği yok çünkü oyun oynamak istesen oyunlara sistemden fazla para ödersin
hocam 1k civarından başlıyormuş ben bunu alacağıma giriş seviyesi zevkine sistem toplarım daha iyiHotWheels özel seri kardo.
Kampanyalarda, yıl sonu indirimleri de ne bileyim EA Play vs üyeliği alıp oynamak istiyoruz ama yok bilgisayar başına geçince o eski keyif istek yok hocam. Bir çok oyuncuda aynısını diyor. Neyse konu dağılmasın. Su fiyatından uyguna alınır kenarda durur. Daha önce ücretsiz verildiği için bizim arşivde yatıyor.
Bana bedava fiyatına komple serisi geldi... Zevkler tabii ki. Senin alacağın 1000 liralık sistem bir sene sonra 1000 lira zor edecekken bu set seneye 3000₺ yinede sen bilirsin kardohocam 1k civarından başlıyormuş ben bunu alacağıma giriş seviyesi zevkine sistem toplarım daha iyi
Var gene güzel oyunlar da 10 yılda bir cıkıyor. Last of Us, RDR2, Spiderman, Uncharted vs. güzel oyunlar.Valla nerede o underground 2, MW, Cod MW2 gibi oyunlar... Sistemleri kuruyoruz bütün oyun oynama isteği gidiyor.
1k ya sistem değil ben alırsam 5/6 tane alırım dizerim masaya Buda 5,6 ya gelir ben napayım 1 tane arabayıBana bedava fiyatına komple serisi geldi... Zevkler tabii ki. Senin alacağın 1000 liralık sistem bir sene sonra 1000 lira zor edecekken bu set seneye 3000₺ yinede sen bilirsin kardo
Tercihler hocam zamanında gülüp dalga geçtiğiniz 39 liralık ürünlerdi. İyi forumlar dilerim.1k ya sistem değil ben alırsam 5/6 tane alırım dizerim masaya Buda 5,6 ya gelir ben napayım 1 tane arabayı
Haklısın ama benim en sevdiğim araba petrolde hediye ettikleri eski Amerikan araçlarıydıTercihler hocam zamanında gülüp dalga geçtiğiniz 39 liralık ürünlerdi. İyi forumlar dilerim.