Neler Yeni

Outlast Nasıl Bir Oyun?

düzgün konuşurmusun.
Dostum derdin ne? Kaç yaşındasın belli değil neden uğraşıyorsun, ağzımı bozmak istemiyorum ama ettiğin bir hakaretde çok kötü şeyler olur haberin olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Outlast zevk alana çok güzel bir oyun 2 oyun ve DLC’de ezberimde diyebilirim. Kendim oynadım yetmedi başkasından izledim, bir daha oynadım bir daha izledim :unsure:.
Güzelmiş oda. ;)
Ben izledim sardı ama korkuttu eğlenceli geldi oynasam nasıl olur diye merak ettim.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Dostum derdin ne? Kaç yaşındasın belli değil neden uğraşıyorsun, ağzımı bozmak istemiyorum ama ettiğin bir hakaretde çok kötü şeyler olur haberin olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzelmiş oda. ;)
Ben izledim sardı ama korkuttu eğlenceli geldi oynasam nasıl olur diye merak ettim.
Outlast tam olarak korkmak için oynanacak bir oyun değil. Oynarken korkabilirsin orası ayrı.

Techno08

80+ Gold
İndirimdeyken almıştım bir türlü oynamak nasip olmadı. Sürekli biryerlerden bişe çıkan ve korkutan bir oyun :D Kız arkadaşın varsa kesinlikle oyna bura arada :D Beraber oynayın hatta.

bruh

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Soruna gelirsek eğlenceli bir korku oyunu değil. Mesela Resident Evil oynarken eğlenerek korkuyorum ama bunu oynarken :poop: oynuyorum.

İndirimdeyken almıştım bir türlü oynamak nasip olmadı. Sürekli biryerlerden bişe çıkan ve korkutan bir oyun :D Kız arkadaşın varsa kesinlikle oyna bura arada :D Beraber oynayın hatta.
Ben o zaman bi 2 3 yıl sonra oynayayım kız arkadaşım olursa inş
Kendi evimde yaşadığımda onunla oynarız umarım😶

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,731
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom