Neler Yeni

Çözüldü✓ OverClock MU OLUYO BU

Burak.Ben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
burak çandır
merhabalar baya eski bir sistem var elimde işlemci olarak da içinde PENTİUM DUAL CORE CPU E5400 @270 GHZ var
ekran kartı 512 mb lık baya kötü bişey o da
ben bu pc nin bios ayarlarına girdim frequence yeri 200 dü yavaş yavaş arttırdım 261 den sonra hata veriyo şimdi
261 de bırakıtım ben yine pc özellikleri kısmına geldiğimde bu sefer PENTİUM DUAL CORE CPU E5400 @270 3.52 GHZ yazıyor şimdi ben over clock mu yapmış oluyorum
bu olay oyunlarda fps artışı yaratırmı bilgilendirirseniz sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
merhabalar baya eski bir sistem var elimde işlemci olarak da içinde PENTİUM DUAL CORE CPU E5400 @270 GHZ var
ekran kartı 512 mb lık baya kötü bişey o da
ben bu pc nin bios ayarlarına girdim frequence yeri 200 dü yavaş yavaş arttırdım 261 den sonra hata veriyo şimdi
261 de bırakıtım ben yine pc özellikleri kısmına geldiğimde bu sefer PENTİUM DUAL CORE CPU E5400 @270 3.52 GHZ yazıyor şimdi ben over clock mu yapmış oluyorum
bu olay oyunlarda fps artışı yaratırmı bilgilendirirseniz sevinirim
Evet yaptığın şey hız aşırtma yani overclocktur. Lakin fps'ine hatrı sayılır bir etkisi olmaz çünkü hem işlemcine yapmış oluyorsun (Ekran kartına da msı afterburner ile yapabilirsin ama abartma çünkü yakarsın) ikinci olarakta zaten sistemin çok eski yani çift çekirdek bir işlemciye overclock yapsan ne olur yapmasan ne olur. Ama sonuçta Ghz'ı arttırıyorsun.

Top Bottom