Hasdur Bakiye 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1,743 10 Haziran 2023 #14 Apu Mühendisi yazmış: Sen aynı şeyleri harfiyen yap . Düzelmezse yine yaz bakalım. Devamı için tıklayın... Aklımda Bulunsun Kabloları Sök Tak Yaptım Aynısını Yaparsa Denerim Veya Direk Format Atıp Birdaha Denerim
Apu Mühendisi yazmış: Sen aynı şeyleri harfiyen yap . Düzelmezse yine yaz bakalım. Devamı için tıklayın... Aklımda Bulunsun Kabloları Sök Tak Yaptım Aynısını Yaparsa Denerim Veya Direk Format Atıp Birdaha Denerim
Necromancerr 80+ Platinum Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 11,013 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 5,799 Konum Night City İsim Emre Discord necromancerr 10 Haziran 2023 #15 BthnTplgu yazmış: Hocam Watman Böyle Yapmıyor Diye Biliyordum Watman Direk Mavi Ekran Filan Veriyordu Galiba Bendeki Sorun Siyah Ekran Geliyor Bazen Uzun Süre Öyle Kalıyordu Devamı için tıklayın... wattman öyle yapıyor hocam mavi ekranda alıyorum kendim siyah ekranın yanında
BthnTplgu yazmış: Hocam Watman Böyle Yapmıyor Diye Biliyordum Watman Direk Mavi Ekran Filan Veriyordu Galiba Bendeki Sorun Siyah Ekran Geliyor Bazen Uzun Süre Öyle Kalıyordu Devamı için tıklayın... wattman öyle yapıyor hocam mavi ekranda alıyorum kendim siyah ekranın yanında
Hasdur Bakiye 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1,743 10 Haziran 2023 #16 Necromancerr yazmış: wattman öyle yapıyor hocam mavi ekranda alıyorum kendim siyah ekranın yanında Devamı için tıklayın... bende hiç mavi olmadı sürekli siyah ekran sorunu oldu
Necromancerr yazmış: wattman öyle yapıyor hocam mavi ekranda alıyorum kendim siyah ekranın yanında Devamı için tıklayın... bende hiç mavi olmadı sürekli siyah ekran sorunu oldu