Yardım Overclock nasıl yapılır ?

Emré211

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar ben işlemcime overclock yapmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum,sizden ricam işlemcime overclock yapılabilir mi ? Yapılabilir ise nasıl yapılacağını anlatmanız.
Sistemim şöyle: (Stok fan kullanıyorum)
Ekran Alıntısı.webp

Hiç o topa girme derim.

Bence hiç o işe bilgin olmadan girme ama çok da istiyorsan youtubeden detaylı bir anlatıma bak buradan anlatılınca yapılabilecek bir şey değil.

Arkadaşlar ben işlemcime overclock yapmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum,sizden ricam işlemcime overclock yapılabilir mi ? Yapılabilir ise nasıl yapılacağını anlatmanız.
Sistemim şöyle: (Stok fan kullanıyorum)
Alıntıyı görüntüle
Giremeni önermem ama tanıdığın veya bildiğin iyi bir blgisayarcı veya overclock yaapabilen birisine götürürsen yapabilir.

Soğutucun iyi değil ise yapmaman tercihimdir.
Overclock malzemenin ömrünü kısaltan bi işlem hele ki soğutma iyi değilse.

Over Clock Yapılabilir Ama İşlemci Yanabilir Veya Büyük Bir Sorunlarla Karşılaşabilirsin Çünkü Benim Başımada Geldi 650 TL Mal Oldu Bana Ekran Kartım Bozuldu Powersat Yandı Bende P5G41C - M LX Modelini Kullanıyorum 10 Yılı Aşkın Bence Yapma.

Dostum stok fan normaldede sıkıntı ediyor hiç bulaşma ve zaten çok fark edeceğini sanmıyorum.

Bu soruyu sorduysan hiç bu işe girmeni tavsiye etmem. Sonra sistem açılmıyor diye konu açacak pc bulamayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,805
Üyeler
190,978
Son üye
Bulut376
Geri