Çözüldü✓ Overclock sonrası görüntü gelmiyor

cihan03

80+
Reaksiyon skoru
7
Ryzen 5 5600 b450m h anakart işlemci öç yaptım voltaj 1350 4720 yaptım deneyerek gittim buraya kadar sorun yoktu bundan sonra açıldı test ediyordum kapandı ve ekrana görüntü gelmiyor ve klavyenin RGB si ve mouse da RGB yanmıyor ama fanların RGB yanıyor CPU fanda çalışıyor bı kaç yerde gördüm de anakart kendini korumaya mı aldı acaba yoksa işlemci veya anakart mı bozuldu

bios sıfırla.

psuyu kapat bios pilini çıkar. 5 dk bekle geri tak. ardından sistemi aç.

Ekran gelmiyor nasıl sifirlayacagim
Anakartındaki bios pilini sökmen gerekiyor. PSU kablosunu fişten çıkar sonra pili söküp 3-5 dk beklledikten sonra geri tak bios sıfırlanmış olacak. XMP ayarıda sıfırlanıyor tekrar aç XMP yi.

Bios pili ekran kartının altında kalıyorsa ekran kartını da sökmen gerekecek

Yardım eden herkese teşekkür ediyorum siz bilgisayarcidan bile iyisiniz yazdım sorunu anında çözdunuz bu forumu çok sevdim 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psuyu kapat bios pilini çıkar. 5 dk bekle geri tak. ardından sistemi aç.
Teşekkürler ederim çok korktum PC ye bişey oldu diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartındaki bios pilini sökmen gerekiyor. PSU kablosunu fişten çıkar sonra pili söküp 3-5 dk beklledikten sonra geri tak bios sıfırlanmış olacak. XMP ayarıda sıfırlanıyor tekrar aç XMP yi.

Bios pili ekran kartının altında kalıyorsa ekran kartını da sökmen gerekecek
Teşekkürler ederim dostum yardımın için düzeldi sorunum

Ryzen 5 5600 b450m h anakart işlemci öç yaptım voltaj 1350 4720 yaptım deneyerek gittim buraya kadar sorun yoktu bundan sonra açıldı test ediyordum kapandı ve ekrana görüntü gelmiyor ve klavyenin RGB si ve mouse da RGB yanmıyor ama fanların RGB yanıyor CPU fanda çalışıyor bı kaç yerde gördüm de anakart kendini korumaya mı aldı acaba yoksa işlemci veya anakart mı bozuldu
bios pilini çıkar bi 2-5dk belke tak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,336
Üyeler
183,827
Son üye
ZAMEE
Geri