Neler Yeni

Çözüldü✓ Overclock sonrası görüntü gelmiyor

mr.nvidia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Talha
Merhaba arkadaşlar merakımdan ekran karına mining yapayım dedim görüntü gelmiyo yardım lütfen bilgisayar çalışıyo ama anlamadım bı akıl verin lütfen ekran kartı palit RTX 3060
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdide görüntü geldi ancak takıldı tütfen yardım

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Merhaba arkadaşlar merakımdan ekran karına mining yapayım dedim görüntü gelmiyo yardım lütfen bilgisayar çalışıyo ama anlamadım bı akıl verin lütfen ekran kartı palit RTX 3060

Şimdide görüntü geldi ancak takıldı tütfen yardım
nasıl bir overclock yaptınız acaba

Mustafaer

80+ Bronze
Nasıl yani kendi programından yaptım thunder masterdan o megahezleri fullledim sıcaklık ayarı vardı 90 dereceydi 65 e çektim
O derece değil hocam derece yi öyle ayarlayamazsınız o fan hızıdır sizde onu 65 e çekince ekran kartı Alev almıştır

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,865
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,865
İsim
Emre Zengin
Asus prime b550mk
Bilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra kasanın kapağını aç. RAM'lerini ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra CLRTC yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini (A2 ve B2 olacak şekilde tak) ve ekran kartını geri takıp sistemi çalıştır bakalım.
Ekran Görüntüsü (347).png

mr.nvidia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Talha
Bilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Ondan sonra kasanın kapağını aç. RAM'lerini ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra CLRTC yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini (A2 ve B2 olacak şekilde tak) ve ekran kartını geri takıp sistemi çalıştır bakalım.Alıntıyı görüntüle
Deniyorum

Hocam biosa girdim direk american falan birşeyler yazdı F1 bios yaziyodu girdim biosdayim suan

Deniyorum

Hocam biosa girdim direk american falan birşeyler yazdı F1 bios yaziyodu girdim biosdayim suan
Biosdayim hocam seni bekliyom ne yapayim

Deniyorum

Biosdayim hocam seni bekliyom ne yapayim
Hocam olmadı gene ekran kartının rengi yeşil oluyo sonra görüntü kesiyo geri normal beyaz rengine donuyo klavyeyle mousenin ışığı yanıp sonuyo sonra geri aciliyo ışığı gene yeşile donuyo sonra bu oldu

Son düzenleme:
Top Bottom