- Reaksiyon skoru
- 70
Merhaba dostlar
İşlemcime overclock yaptım da sonrasında test için hangi programı önerirsiniz
İşlemcime overclock yaptım da sonrasında test için hangi programı önerirsiniz
Dostum ilk başta yaptım da voltaj vermeden denedim oyunda stabil bir performans vermedi onunla alakalı da bilgi ekranı var mı acaba uygulamadaAIDA64'ün kendi stres testi güzel olur dostum, FPU açınca zorluyor bayağı işlemciyi.
Sana az veya çok voltaj verdiğini söylemez, onu sen anlarsın.Dostum ilk başta yaptım da voltaj vermeden denedim oyunda stabil bir performans vermedi onunla alakalı da bilgi ekranı var mı acaba uygulamada
Hayır dostum o anlamda değil stabil bir performans veriyor mu onunla alakalıSana az veya çok voltaj verdiğini söylemez, onu sen anlarsın.
Dostum o nasıl soru la?Hayır dostum o anlamda değil stabil bir performans veriyor mu onunla alakalı
Neyse ya kendimi anlatamadım galibaDostum o nasıl soru la?
Senin işlemcine kıyak mı geçecek stabil değil diye.
Eğer sistem kapanırsa veya test ekranı kırmızı olursa sorun var demektir, gerisi sende.
Ha onlar var, istatistik olarak çıkıyor grafikler.Neyse ya kendimi anlatamadım galiba
Anlatmaya çalıştığım;
Misal, bir program kullanmıştım ben adı aklıma gelmedi şu anda. O programda işlemcinin kullanımı ekranda grafik şeklinde gözüküyordu
dalgalanma var mı yoksa stabil mi diye
Tamam ben de onu sormuştum ama anlatamadım galibaHa onlar var, istatistik olarak çıkıyor grafikler.