Sllent
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Açık kalsın.Cpb açık mı kalsın kapalı mı?
Açık kalsın.Cpb açık mı kalsın kapalı mı?
4.1 yapıp +0.200 verin ve geçirdiğiniz değerlerin fotoğraflarını atın.Sürekli resetliyor hocam.
Doğru yapmışsınız, bu şekilde de restart atarsa yapabileceğim bir şey kalmıyor.Buyur hocam
Hahahah en o kalıyor zatenDoğru yapmışsınız, bu şekilde de restart atarsa yapabileceğim bir şey kalmıyor.
İsterseniz sonra benim değerleri denersiniz.
Kusura bakmayın ama bu değerlerde de kapanırsa silikon kaliteniz kömür falan.
AIDA64 yükleyin, sol üst kısımda araçlar sekmesinden sistem kararlılık testine tıklayın.Hahahah en o kalıyor zatenşimdilik açıldı yapmam gereken testler nedir ayrıca sizin değerleriniz neydi + sı - si.
Peki hocam,teşekkür ederim rahatsız ettim sizi kusura bakmayın.son olarak CPU burner testin de Kısa bir test için baktım da görev yöneticisin de kullanım 99 ile 100 arasında gidip geliyor voltaj mı artırmam gerekiyor?AIDA64 yükleyin, sol üst kısımda araçlar sekmesinden sistem kararlılık testine tıklayın.
Sadece FPU seçili şekilde testi başlatın, 10 ile 15 dakika arası testte kalsın mavi ekran yemezseniz başarılı bir undervolt olmuştur.
Yanına CoreTemp yükleyip açın, sıcaklık değerleri 85'i geçerse kapatın.
Bu girdiğimiz voltajın sadece. 0.006'sını düşürerek tekrar testi başlatın.
Böyle böyle deneyerek uygun voltajı bulun.
CPU Burner testi derken?Peki hocam,teşekkür ederim rahatsız ettim sizi kusura bakmayın.son olarak CPU burner testin de Kısa bir test için baktım da görev yöneticisin de kullanım 99 ile 100 arasında gidip geliyor voltaj mı artırmam gerekiyor?
Buyur hocamCPU Burner testi derken?
AIDA64'de dediğim ayarlarda testi başlatın yanına da CoreTemp açın 3 dakika sonra fotoğraf atın, bekliyorum.
4. Dakika da bu geldi hocamCPU Burner testi derken?
AIDA64'de dediğim ayarlarda testi başlatın yanına da CoreTemp açın 3 dakika sonra fotoğraf atın, bekliyorum.
Tamam hocam hayırlı sabahlar eline koluna sağlık.Hata hakkında bilgim yok, @RevDeisDou hatanın sebebini sen biliyor musun?
Voltajı 0.006 düşürüp tekrar deneyebilirsin, şimdi çıkmam gerekiyor bir şey olursa yarın bakarım.