Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Her gitmeyene ceza kesilseydi 28 Mart seçimlerinde katılım oranı %100 olurdu.
Mayıstır o ya .dHer gitmeyene ceza kesilseydi 28 Mart seçimlerinde katılım oranı %100 olurdu.
Tartışma amaçlı konuyu açtım insanların görüşlerini merak ettim konu açmak için bir kısıtlama mi var?
Depremden dolayı ikametgahimin olduğu yerden uzakta yaşıyorum. Gidip oy kullanmam için toplam 500 TL yol parası vermem gerekiyor zaten öğrenciyim 1 TL nin hesabını yapıyorum oy vereceğim adayında 5 senede bana 500 TL kazandırmayacaginı tahmin ettiğim için oy kullanmaya gitmeyecem. Yani bizi zaten soyuyorlar, soysunlar diye bir 500 TL daha bayılmaya gerek yok
Ağa şöyle düşün orda kekolar tarafından hastahanelik olup hastahane masrafları ilaç parası vs daha fazla kaybın olacak o yüzden gitme 300 tl öde temizindenYarın seçim var ve benim seçmen yerim kekolarla dolu bir yer gram gidesim yok çünkü can güvenliğim olan bir bölge değil orda çok hasmım var gitmesem gerçekten 300 TL ceza yer miyim?
Seçim zamanı ortaya çıkıp milleti vaatlere boğan seçim sonrası ortadan kaybolan gereksiz siyasetçiler için 500TL bence büyük bir meblağ.Depremden dolayı ikametgahimin olduğu yerden uzakta yaşıyorum. Gidip oy kullanmam için toplam 500 TL yol parası vermem gerekiyor zaten öğrenciyim 1 TL nin hesabını yapıyorum oy vereceğim adayında 5 senede bana 500 TL kazandırmayacaginı tahmin ettiğim için oy kullanmaya gitmeyecem. Yani bizi zaten soyuyorlar, soysunlar diye bir 500 TL daha bayılmaya gerek yok