Neler Yeni

Oy kullanmak için bu kadar masrafa deger mi

MOON_MVR

80+ Bronze
Yarın seçim var ve benim seçmen yerim kekolarla dolu bir yer gram gidesim yok çünkü can güvenliğim olan bir bölge değil orda çok hasmım var gitmesem gerçekten 300 tl ceza yer miyim?

SeryXS

80+ Bronze
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes oy kullanmak zorunda. Keşke cezası biraz daha fazla olsaydı 300 az

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Taksim Delisi Cenk
Tartışma amaçlı konuyu açtım insanların görüşlerini merak ettim konu açmak için bir kısıtlama mi var?
Depremden dolayı ikametgahimin olduğu yerden uzakta yaşıyorum. Gidip oy kullanmam için toplam 500 TL yol parası vermem gerekiyor zaten öğrenciyim 1 TL nin hesabını yapıyorum oy vereceğim adayında 5 senede bana 500 TL kazandırmayacaginı tahmin ettiğim için oy kullanmaya gitmeyecem. Yani bizi zaten soyuyorlar, soysunlar diye bir 500 TL daha bayılmaya gerek yok

yani kısıtlama yokda,sorumu,tavsiyemi,tartışma mı valla ben bir şey anlayamadım.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Yarın seçim var ve benim seçmen yerim kekolarla dolu bir yer gram gidesim yok çünkü can güvenliğim olan bir bölge değil orda çok hasmım var gitmesem gerçekten 300 TL ceza yer miyim?
Ağa şöyle düşün orda kekolar tarafından hastahanelik olup hastahane masrafları ilaç parası vs daha fazla kaybın olacak o yüzden gitme 300 tl öde temizinden

oEnesQlf

80+ Silver
300 tl cezayı neye göre kesiyorlar ben hastayım gitmesem keserler mi

Ceza kesildiği falan yok arkadaşlar. Bu zamana kadar kimseye ceza kesilmedi. Ayrıca şunu da ekleyeyim nasıl bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının seçme ve seçilme hakkı var ise aynı şekil de seçmeme hakkı vardır. Kimse sandığa gitmek zorunda değildir.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
seçme ve seçilme hakkı aynı maddede geçer.seçmeyene ceza kesilirse aday olmayana da kesilmesi gerekir mantıken.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Arif
Depremden dolayı ikametgahimin olduğu yerden uzakta yaşıyorum. Gidip oy kullanmam için toplam 500 TL yol parası vermem gerekiyor zaten öğrenciyim 1 TL nin hesabını yapıyorum oy vereceğim adayında 5 senede bana 500 TL kazandırmayacaginı tahmin ettiğim için oy kullanmaya gitmeyecem. Yani bizi zaten soyuyorlar, soysunlar diye bir 500 TL daha bayılmaya gerek yok
Seçim zamanı ortaya çıkıp milleti vaatlere boğan seçim sonrası ortadan kaybolan gereksiz siyasetçiler için 500TL bence büyük bir meblağ.

MOON_MVR

80+ Bronze
Şöyle yapıyoruz beyler ben seçime gitmiyorum bakalım ceza kesilicek mi görücez.

Konuyu takibe alın size bilgi geçeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,359
Üyeler
165,173
Son üye
palareis00
Top Bottom