Oynamadan steamde oyun koleksiyon kartı alıyorum ?

mertaydn

80+
Reaksiyon skoru
35
Arkadaşlar bugün steamde envanterimi kobtrol ettiğimde mafia 2 yi oynamadan (önceden oynamış olabilirim ama yıllar önce) envanterime 3 adet koleksiyon kartı düştü. buna benzer başka bir olayı yaklaşık 1 ay önce cs2 içinde yaşadım. armory pass almıştım koleksiyon kartı düşürme hakkım olmamasına rağmen 2 adet koleksiyon kartı envanterime geldi. bi durumun mantıklı bir açıklaması var mı ? steam hesap güvenliğine dair şüphelerim var

Arkadaşlar bugün steamde envanterimi kobtrol ettiğimde mafia 2 yi oynamadan (önceden oynamış olabilirim ama yıllar önce) envanterime 3 adet koleksiyon kartı düştü. buna benzer başka bir olayı yaklaşık 1 ay önce cs2 içinde yaşadım. armory pass almıştım koleksiyon kartı düşürme hakkım olmamasına rağmen 2 adet koleksiyon kartı envanterime geldi. bi durumun mantıklı bir açıklaması var mı ? steam hesap güvenliğine dair şüphelerim var
Şifreni değiştirip steam guard mobil onay ile girişi aktif edebilirsin (iki aşamalı doğrulama)

Oyun içi biriey aldığında kart düşürme hakkı veriyor ne kadar ücret olduğunu tam bilmiyorum. Rozetlerde kart düşürme hakkı yazmıyor bendede mesela. Steam seviyenize bağlı olarakta aylık Kart paketi düşürme şansınız oluyor mesela.

Oyun içi biriey aldığında kart düşürme hakkı veriyor ne kadar ücret olduğunu tam bilmiyorum. Rozetlerde kart düşürme hakkı yazmıyor bendede mesela. Steam seviyenize bağlı olarakta aylık Kart paketi düşürme şansınız oluyor mesela.
20 levelim ve cs2 de armory pass aldığımda acaba bu yüzden mi düştü diye düşündüm

20 levelim ve cs2 de armory pass aldığımda acaba bu yüzden mi düştü diye düşündüm
Evet dostum oyun içi bir item satın aldığında steam bunu görüp küçük ödüllendirme tarzında bir sistem kurmuş. Bu sadece Cs için geçerli değil. Oyun içi herhangi bir şey satın alabildiğin çoğu oyunda geçerli.

rozetlerim sayfasında sağ üstte Hızlandırma paketi uygunluğumu görüntüle seçeniği var orada sana kart düşebilecek oyunlar listeli oynasanda oynamasan da düşebiliyor steam belli oyunlara rastagele verebiliyor bana da dün 2 tane mafia kartı düştü daha önce oynamadığım halde.
Normal bir şey sıkıntı yok.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-08 125051.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-08 125051.webp
    67.8 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,073
Üyeler
183,056