Last of us PC de var mı?Hocam size en iyi The Last Of Us ve Resident Evil yakışır diye yorumladım.
Hayır denemedim teşekkürler bakayım.Dying Light oynadınız mı ? 1. oyunu hem ucuz hemde çok zevkli bir oyun. Türkçe arayüz ve altyazıya sahip
Part 1 var diye biliyorum, part 2 yok.Last of us PC de var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır denemedim teşekkürler bakayım.
RDR2-Forza Horizon.Arkadaşlar sistemim ryzen 5 5500 gtx 1660 6gb 16gb ram 512gb m2 ssd
Tür tarz önemli değil oyun önerilerinizi bekliyorum.
Memurum iş çıkışı full evdeyim akşamları sıkılıyorum![]()
Doom 2016 oynadım grafikleri falan baya hoş bir de düşmanları değişik skiller de öldürme aşırı iyi, alınır. İyi oyun, indirimde 2016 versiyonunu 45 TL'ye falan aldım.Kessssssinlikle ama kessssinlikle Doom Eternal öneririm.
Bakın saf FPS türünü beğeniyorsanız bu oyunu sevmemenize imkan yok. Oyun taktiksel ve her bir bölüm geçtikçe oyun daha da zorlaşıyor.
Bu zorlaması da aşırı zevk katıyor oyuna. Korktukları tek şey....... sensin!
![]()
DOOM Eternal on Steam
Hell’s armies have invaded Earth. Become the Slayer in an epic single-player campaign to conquer demons across dimensions and stop the final destruction of humanity. The only thing they fear... is you.store.steampowered.com
Ayrıca buna alternatif olarak reboot Doom olan Doom 2016 da önerebilirim.
Evet, Doom 2016 efsanedir. Aynı şekilde Doom Eternal da efsanedir. Doom Eternal sadece biraz daha taktikselleşmiş versiyonu. İki oyunda kessinlikle alınır ve kessinlikle fiyatına değer.Doom 2016 oynadım grafikleri falan baya hoş bir de düşmanları değişik skiller de öldürme aşırı iyi, alınır iyi oyun indirimde 2016 versiyonunu 45 TL'ye falan aldım.