Neler Yeni

Yardım Oynayacak oyun bulamıyorum

erkan263

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali Erkan Öz
Eskiden bir oyuna girerken heyecanlanırdım, okulda hep eve gideyimde şu oyunu açıp oynayayım diye düşünürdüm. Şimdi öyle hissedebileceğim bir oyun yok. Maalesef çoğu oyun beni içine çekemiyor. Çok oyun denedim beni sarsın diye ama bir türlü aradığım türde bir oyun bulamıyorum. Böyle sürekli girme isteğim olacak, kasılıp gelişebileceğim bir oyun arıyorum. Diğer oyun fikirlerine de açığım maksat faydalanalım. Sizde kendiniz beğenip oynadığınız oyunları yazarsanız güzel olur.

Eskiden bir oyuna girerken heyecanlanırdım, okulda hep eve gideyimde şu oyunu açıp oynayayım diye düşünürdüm. Şimdi öyle hissedebileceğim bir oyun yok. Maalesef çoğu oyun beni içine çekemiyor. Çok oyun denedim beni sarsın diye ama bir türlü aradığım türde bir oyun bulamıyorum. Böyle sürekli girme isteğim olacak, kasılıp gelişebileceğim bir oyun arıyorum. Diğer oyun fikirlerine de açığım maksat faydalanalım. Sizde kendiniz beğenip oynadığınız oyunları yazarsanız güzel olur.
Benimde aynı ya PC yi açasım gelmiyor artık, toplarken ki hevesimden eser yok.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Roleplay seviyorsanız GTA V RP'ye başlayabilirsiniz.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,794
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bir süre oynama fırsatı buldum ama saatimden dolayı çoğu sunucu almıyor. Komutları falan biliyor olmama rağmen.
hepside kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor arkadaş ona ayar oluyorum ben bi ara bende oynadımda gider lol oynarım daha iyi onlarla uğraşmaktansa

Top Bottom