Neler Yeni

OYUM SAYILIYOR MU ???

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Beckham
Arkadaşlar bugün oy vermeye gittim
İnternetten gördüğüm kadarıyla pusulada Aday resmi var ve kutucuğa işaret ayıp sandığa koyuyorsun
Benim oy verdiğim yerde üye olmayanlara kahverengi bir zarf veriyorlar ve direkt dayanışma sandığı diye ayrı bir zarfa koyuyorsun sonra listeye ad soyad imza vs atıyorsun
Benim de üyeliğim olmadığı için kahverengi zarfı hiç açmadan dayanışma sandığına attım ve imza vs atıp çıktım
Doğru olan bu mu?

Stayy

80+ Bronze
Tekirdağ'da zarf felan yoktu ben direkt ekrem başkana tik attım oradanda sandığa attım. İsim soyisim imza zorunlu bide tel no vermek istiyorsan veriyorsun

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
...
Hocam, zaten hatalı yapsanız orada ki görevliler size uyarırdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim oy verdiğim yerde üye olmayanlara kahverengi bir zarf veriyorlar ve direkt dayanışma sandığı diye ayrı bir zarfa koyuyorsun sonra listeye ad soyad imza vs atıyorsun
Bunu yanlış biliyor olmalısınız. CHP üyesi olanlar zarfın içine koyuyor; Olmayanlar koymadan direkt atıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Beckham
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekirdağ'da zarf felan yoktu ben direkt ekrem başkana tik attım oradanda sandığa attım. İsim soyisim imza zorunlu bide tel no vermek istiyorsan veriyorsun
Ben tık falan atmadım adam zarfı direkt sandığa at sonra isim imza TC falan yaz dedi ben de öyle yaptım galiba boşa gitti ama çokta önemli değil sanırsam gercek seçimde doğrusunu yapariz

Hocam, zaten hatalı yapsanız orada ki görevliler size uyarırdı.

Bunu yanlış biliyor olmalısınız. CHP üyesi olanlar zarfın içine koyuyor; Olmayanlar koymadan direkt atıyor.
Bana öyle dendi veya ben yanlış anladım hatta nolu sandığa değil dayanışma sandığına atmami söylediler baya kalabalık olduğu için bir yanlislik olmuş olabilir

Stayy

80+ Bronze
Ben tık falan atmadım adam zarfı direkt sandığa at sonra isim imza TC falan yaz dedi ben de öyle yaptım galiba boşa gitti ama çokta önemli değil sanırsam gercek seçimde doğrusunu yapariz
Arkadaşıma İsim soyisim tel no attırmışlar imza atmamış neden öyle olmuş anlamadım arkadaşın yer Bursa

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
...
Bana öyle dendi veya ben yanlış anladım hatta nolu sandığa değil dayanışma sandığına atmami söylediler baya kalabalık olduğu için bir yanlislik olmuş olabilir
Peki, attığınız sandıkta, sizden önce ki oy pusulaları nasıldı? Zarflı mı, zarfsız mı? Sizden önce kiler nasıl atmışsa ona göre atmışsınızdır umarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Beckham
Arkadaşıma İsim soyisim tel no attırmışlar imza atmamış neden öyle olmuş anlamadım arkadaşın yer Bursa
Ben de Adana'dayım baya kalabalık olduğu için böyle yapmış olabilirler muhtemelen önemli olan imza ve zarf sayısıdır

Peki, attığınız sandıkta, sizden önce ki oy pusulaları nasıldı? Zarflı mı, zarfsız mı? Sizden önce kiler nasıl atmışsa ona göre atmışsınızdır umarım.
Dayanışma sandığına attım ve hepsi zarfliydi yanda numara yazan sandık vardı ordakiler de zarfsizdi

Bu arada bu seçimin çok bir önemi var mı yanlış attiysam da çok da takmadım kafama önemli değildir diye

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
...
Dayanışma sandığına attım ve hepsi zarfliydi yanda numara yazan sandık vardı ordakiler de zarfsizdi
Bütün oyları sayarken onları ayarlarlar. Ne de olsa başka aday yok :)
Yüksek ihtimal kağıt sayısını değil de atılan imzaları sayarlar. O yüzden oyunuz geçerli olduğunu düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Beckham
Bütün oyları sayarken onları ayarlarlar. Ne de olsa başka aday yok :)
Yüksek ihtimal kağıt sayısını değil de atılan imzaları sayarlar. O yüzden oyunuz geçerli olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim bu zamanda bu kadar küçük seyleri bile kafaya takar olduk ülkeye bir yararimiz olsun diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,165
Üyeler
170,675
Son üye
Watcherr
Top Bottom