Neler Yeni

oyun al sat konusuna fikriniz lazim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
alihankaraca
arkdaa;lar merhaba, bilgim olmadigi icin ve dogrusu ilgimde olmadigi icin size gelmek istedim
simdi ben bi site gelistirmeyi dusunuyorum kendi kisisel sitem var bunun aracaligi ile yada yenisini kodlayarak oyun al sat yapsam mantiklimi, yani siz anlarsiniz oyun oynayanlar ornegin ea veya epic yada gamepassten oyunlari topluca alip satabilirmiyim mesela toplam 20k tuttu bunu yurtdisinda belirli fiyata pahaliya satabilirim yani satabilecegim cok fazla musterim var tek sorun oyunlari al sat yapmam ne kadar mumkun veya diyelim al sat yaptim oyunlardaki mail adresleri degisimi mumkunmu yada ban yeme riski varmi bilgilendirirseniz sevinirim
simdiden herkese cok tesekkurler

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
arkdaa;lar merhaba, bilgim olmadigi icin ve dogrusu ilgimde olmadigi icin size gelmek istedim
simdi ben bi site gelistirmeyi dusunuyorum kendi kisisel sitem var bunun aracaligi ile yada yenisini kodlayarak oyun al sat yapsam mantiklimi, yani siz anlarsiniz oyun oynayanlar ornegin ea veya epic yada gamepassten oyunlari topluca alip satabilirmiyim mesela toplam 20k tuttu bunu yurtdisinda belirli fiyata pahaliya satabilirim yani satabilecegim cok fazla musterim var tek sorun oyunlari al sat yapmam ne kadar mumkun veya diyelim al sat yaptim oyunlardaki mail adresleri degisimi mumkunmu yada ban yeme riski varmi bilgilendirirseniz sevinirim
simdiden herkese cok tesekkurler
@B1L0 @Emmree

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Deniz
Ban yemeyi falan boşver, hukuksal boyutunu öğrenmen lazım önce

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
alihankaraca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ban yemeyi falan boşver, hukuksal boyutunu öğrenmen lazım önce
hukuksal konusu onemsiz devamli sehir ve ulke degisen biriyim isim geregi ve hukuksal kisminda pek sorun yasamam, zaten pek illegale girecegini sanmam ama hadi girse bile sirketlerin girmedigi bi ulkede yasarim )))
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taşıdım zaten konuyu.
yeni oldugum icin dikkatimi mazur gorun lutfen, bidahakine dikkat ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

tesekkurler

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,720
Üyeler