Neler Yeni

Oyun arkadaşı arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ööööööö
Merhaba arkadaşlar ben uğur 21 yaşındayım ve oyun arkadaşı arıyorum bilgisayarımın durumu gayet iyi her türlü oyunu oynatıyor asosyal değilim ama akşam olunca eve gelince oyun oynuycak arkadaş arıyorum ama malesef yok reeldeki arkadaşlarım oyun oynamadığı için arıyorum fark etmez gerçi gündüz de oynarım yaşadığım yer küçük olduğu içinde oyuna sarıyorum kendimi sizde benim gibi arıyorsanız lütfen ekleyin oynuyalım yaş benim için fark etmez yeter ki samimi olalım steam hesabım istiyenler ve arıyanlar benim gibi çekinmeden lütfen ekleyin https://steamcommunity.com/id/3124121231231232123

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
@SUPRAAAAAAAA senin PC yetmez ama arkadaşlık edersin. Suuupraaa de yeter 😂😂

Hocam benn oynayayım diyeceğim ama ekran kartı şuanda baya kötü. Servisten gelse rx 550 ne zaman gelecek belli değil. Beni pas geçin.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,989
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba arkadaşlar ben uğur 21 yaşındayım ve oyun arkadaşı arıyorum bilgisayarımın durumu gayet iyi her türlü oyunu oynatıyor asosyal değilim ama akşam olunca eve gelince oyun oynuycak arkadaş arıyorum ama malesef yok reeldeki arkadaşlarım oyun oynamadığı için arıyorum fark etmez gerçi gündüz de oynarım yaşadığım yer küçük olduğu içinde oyuna sarıyorum kendimi sizde benim gibi arıyorsanız lütfen ekleyin oynuyalım yaş benim için fark etmez yeter ki samimi olalım steam hesabım istiyenler ve arıyanlar benim gibi çekinmeden lütfen ekleyin https://steamcommunity.com/id/3124121231231232123
ne oyunlar oynuyorsun dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ööööööö
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her türlü oyunu oynuyorum kardeşim indirimdede baya bi oyun alacağım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
ads.png

Elendim ben siz devam edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ööööööö
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fark etmez kardeşim sonra alırsın yeter ki oyun arkadaşı olsun wp tan da konuşuruz sesli :D

LaketrooS

80+ Silver
Hocam yorumlar pek iyi değil sizin galiba

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Olur usta ne zmaan oynayak

LaketrooS