Letrion
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Birinci Şahıs Türünden Hikayeli Oyunlar
Call Of Duty(FPS-Aksiyon)
Serinin 16 Oyunu Var, Kesinlikle Oynamanız Gerekenleri:
Modern Warfere(1-2-3)
Black Ops(1-2-3)
Diğer oyunlarınıda oynamanızı şiddetle tavsiye ederim.
Metro(FPS-Aksiyon-Korku)
Serinin 3 Oyunu Var, hepsini oynamalısınız. Korku oyunlarından çok korkan biriyseniz alışmak içinde oynayabilirsiniz.
Half-Life(FPS)
Serinin çok fazla oyunu var gerçekten ama ana oyun olarak Half-Life 1-2 ve Alyx Bulunuyor. 1 ve 2. oyunu kesinlikle oynamalısınız.
Portal(FPS-Bilim Kurgu)
2 oyunu bulunuyor. Şahsen ben oynarken çok kanser oldum ancak zevkli bir oyun kendisi. Deneyimlenmesi gereken oyunlardan birisidir.
Bioshock(FPS-Aksiyon)
Su altındaki bir şehirde geçen bu oyunun 3 Ana Oyunu Bulunuyor. Fps türünden güzel bir oyundur ama biraz zor geldi bana.
Far Cry(FPS-Aksiyon)
5 ana oyunu bulunmaktadır 6. oyun yakında çıkacak. Call Of Duty Fanı Olarak Sevdiğim Oyunlardan Bir Tanesidir.
The Long Dark(FPS-Hayatta Kalma)
Hayatta kalma türünden fps oyunudur kendisi. Farkı bir deneyim için oynayabilirsiniz.
DOOM(FPS-Aksiyon-Hayatta Kalma Korku)
En eski oyun yapımcılarından olan doom serisi günümüz oyunu Doom Eternal ile tanınıyor. Kesmeli biçmeli oyunları severseniz oynamanız gereken baş oyundur.
Wolfenstein(FPS-Aksiyon)
Çok fazla oyunu bulunmakta, wolfenstein young blood güncel olanıdır. Fps türünden aksiyon savaş oyunudur.
Battlefield(FPS-Aksiyon)
Dünya savaşını konu edinen bu oyunun özellikle 3. oyununu tavsiye ediyorum.
3. Şahıs Hikayeli Oyunlar
The Witcher(TPS-Fantastik)
3 Adet Oyunu bulunmaktadır, diğer oyunlardan tamamen farklı bir atmosferi var. Çok saran bir oyundur kendisi, ölmeden önce oynamanız gereken bir oyundur.
Red Dead Redemption
2 oyunu bulunmaktadır, pahalılığı ile ünlüdür Çok saran bir oyundur kendisi, ölmeden önce oynamanız gereken bir oyundur.
GTA(TPS-Suç)
Ana oyun olarak 5 oyunu vardır. Bol çatışmalı bir tps oyunudur kendisi.
Mass Efect(TPS-RP)
Bir çok oyunu var, seveni çok fazla olan bir oyun
Sniper Elite(TPS-Aksiyon)
Sniper oyunu sevenler için en baş oyundur kendisi. 4 adet oyunu bulunuyor.
Max Payne(TPS-Aksiyon)
Tps türünden çatışmalı bir oyun.
TPS/FPS Hikayeli Korku Oyunları
Outlast(FPS-Korku)
Akıl Hastanesinde geçirdiğimiz macerayı konu eden bu korku dolu oyunun 1. oyunu kesin oynanmalı.
Resident Evil(TPS-Aksiyon-Korku)
Aksiyonda barındıran korku oyunudur kendisi, 8 tane oyunu var. Kesin deneyimlemeniz gereken 3. ve 7. oyundur.
Pacify(FPS-Korku)
Arkadaşlarla oynanabilecek çok eğlenceli bir korku oyunudur, 4 kişiye kadar desteklenen oyunun 2 farkı türü vardır. İkisinide bitirmelisiniz.
DEVOUR(FPS-Korku)
Arkadaşlarla oynanabilecek çok eğlenceli bir korku oyunudur, 4 kişiye kadar desteklenen oyunun 2 farkı türü vardır. İkisinide bitirmelisiniz.
iBLiS(FPS-Psikolojik Korku)
Türk yapımı en iyi korku oyunu olan iblisi deneyimlemelisiniz
Amnesia(FPS-Korku)
Fps türünden bir korku oyunu
Dead Space(FPS-Korku)
Aslında önceden konuyu yazmıştım 2 saat boyunca daha ayrıntılı ve daha çok oyunu barındıracak şekilde. Ancak elektriklerin kesilmesi sonucu bilgisayarım kapandı ve yazılarım gitti. Bunları yazabildim şimdilik, ilgi görürse konum 2. listeyi daha fazla ve daha az bilindik oyunlarla yapacağım. İyi geceler iyi forumlar dilerim.
Legendary.
Call Of Duty(FPS-Aksiyon)
Serinin 16 Oyunu Var, Kesinlikle Oynamanız Gerekenleri:
Modern Warfere(1-2-3)
Black Ops(1-2-3)
Diğer oyunlarınıda oynamanızı şiddetle tavsiye ederim.
Metro(FPS-Aksiyon-Korku)
Serinin 3 Oyunu Var, hepsini oynamalısınız. Korku oyunlarından çok korkan biriyseniz alışmak içinde oynayabilirsiniz.
Half-Life(FPS)
Serinin çok fazla oyunu var gerçekten ama ana oyun olarak Half-Life 1-2 ve Alyx Bulunuyor. 1 ve 2. oyunu kesinlikle oynamalısınız.
Portal(FPS-Bilim Kurgu)
2 oyunu bulunuyor. Şahsen ben oynarken çok kanser oldum ancak zevkli bir oyun kendisi. Deneyimlenmesi gereken oyunlardan birisidir.
Bioshock(FPS-Aksiyon)
Su altındaki bir şehirde geçen bu oyunun 3 Ana Oyunu Bulunuyor. Fps türünden güzel bir oyundur ama biraz zor geldi bana.
Far Cry(FPS-Aksiyon)
5 ana oyunu bulunmaktadır 6. oyun yakında çıkacak. Call Of Duty Fanı Olarak Sevdiğim Oyunlardan Bir Tanesidir.
The Long Dark(FPS-Hayatta Kalma)
Hayatta kalma türünden fps oyunudur kendisi. Farkı bir deneyim için oynayabilirsiniz.
DOOM(FPS-Aksiyon-Hayatta Kalma Korku)
En eski oyun yapımcılarından olan doom serisi günümüz oyunu Doom Eternal ile tanınıyor. Kesmeli biçmeli oyunları severseniz oynamanız gereken baş oyundur.
Wolfenstein(FPS-Aksiyon)
Çok fazla oyunu bulunmakta, wolfenstein young blood güncel olanıdır. Fps türünden aksiyon savaş oyunudur.
Battlefield(FPS-Aksiyon)
Dünya savaşını konu edinen bu oyunun özellikle 3. oyununu tavsiye ediyorum.
3. Şahıs Hikayeli Oyunlar
The Witcher(TPS-Fantastik)
3 Adet Oyunu bulunmaktadır, diğer oyunlardan tamamen farklı bir atmosferi var. Çok saran bir oyundur kendisi, ölmeden önce oynamanız gereken bir oyundur.
Red Dead Redemption
2 oyunu bulunmaktadır, pahalılığı ile ünlüdür Çok saran bir oyundur kendisi, ölmeden önce oynamanız gereken bir oyundur.
GTA(TPS-Suç)
Ana oyun olarak 5 oyunu vardır. Bol çatışmalı bir tps oyunudur kendisi.
Mass Efect(TPS-RP)
Bir çok oyunu var, seveni çok fazla olan bir oyun
Sniper Elite(TPS-Aksiyon)
Sniper oyunu sevenler için en baş oyundur kendisi. 4 adet oyunu bulunuyor.
Max Payne(TPS-Aksiyon)
Tps türünden çatışmalı bir oyun.
TPS/FPS Hikayeli Korku Oyunları
Outlast(FPS-Korku)
Akıl Hastanesinde geçirdiğimiz macerayı konu eden bu korku dolu oyunun 1. oyunu kesin oynanmalı.
Resident Evil(TPS-Aksiyon-Korku)
Aksiyonda barındıran korku oyunudur kendisi, 8 tane oyunu var. Kesin deneyimlemeniz gereken 3. ve 7. oyundur.
Pacify(FPS-Korku)
DEVOUR(FPS-Korku)
iBLiS(FPS-Psikolojik Korku)
Türk yapımı en iyi korku oyunu olan iblisi deneyimlemelisiniz
Amnesia(FPS-Korku)
Dead Space(FPS-Korku)
Aslında önceden konuyu yazmıştım 2 saat boyunca daha ayrıntılı ve daha çok oyunu barındıracak şekilde. Ancak elektriklerin kesilmesi sonucu bilgisayarım kapandı ve yazılarım gitti. Bunları yazabildim şimdilik, ilgi görürse konum 2. listeyi daha fazla ve daha az bilindik oyunlarla yapacağım. İyi geceler iyi forumlar dilerim.
Legendary.