Neler Yeni

Öneri Oyun depolamak için hdd veya ssd?

Arias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Karaca
Şu anda 500 gb m2 ssdm var ve işletim sistemim buna kurulu. Oyun depolamak için eksta bir depolama diski alıcam ama kararsız kaldım. Sizce sadece oyun depolamak için 1000 liraya 1 tb 2.5" ssd mi almalı yoksa 500-600 liraya 2 tb hdd mi almalıyım?

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
HDD alman daha mantıklı olur.

Oyunları SSD veya HDD'ye kurmak çok fazla fark etmez. Sadece HDD'de yükleme ekranları daha uzun olur, oyun daha geç yüklenir. Fakat aldığın FPS değişmez.

Arias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hüseyin Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oyunları SSD veya HDD'ye kurmak çok fazla fark etmez. Sadece HDD'de yükleme ekranları daha uzun olur, oyun daha geç yüklenir. Fakat aldığın FPS değişmez.
peki önerebileceğin hdd var mı seagatein barracuda modeli nasıldır?

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.

Ben valorantı hddye kurdum, oyunum bazen geç açılıyor. SSD kullanıyorum. Valorant'ı SSD'ye taşımalı mıyım?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Şu anda 500 gb m2 ssdm var ve işletim sistemim buna kurulu. Oyun depolamak için eksta bir depolama diski alıcam ama kararsız kaldım. Sizce sadece oyun depolamak için 1000 liraya 1 tb 2.5" ssd mi almalı yoksa 500-600 liraya 2 tb hdd mi almalıyım?
HDD bence ama çok oyun koymayacaksanız ssd de olabilir

Ben valorantı hddye kurdum, oyunum bazen geç açılıyor. SSD kullanıyorum. Valorant'ı SSD'ye taşımalı mıyım?
ben 500gb ssd ve 1tb hdd kullanıyorum. Valorant ve lol gibi online oyunları ssdye kurdum. Böylece daha hızlı yüklenip istediğim ajanı veya heroyu önce seçebiliyorum. Bunun dışında call of duty battlefield ve çoğu steam oyunumu çok yer kapladıkları için hddye kurdum.

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
ben 500gb ssd ve 1tb hdd kullanıyorum. Valorant ve lol gibi online oyunları ssdye kurdum. Böylece daha hızlı yüklenip istediğim ajanı veya heroyu önce seçebiliyorum. Bunun dışında call of duty battlefield ve çoğu steam oyunumu çok yer kapladıkları için hddye kurdum.
Bende diyorum ki nasıl SSD'si olmayan arkadaşım benden hızlı kitliyor. Teşekkür ederim.

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
wd blue 1 tb işini rahat görür diye düşünüyorum çok fazla oyun oynayan insan san ise yine aynı şekil wd blue 2 tb olur
ama depolama için kullanıcaksanız harici olarak kesinlikle harddisk ssd ye gerek yok. zaten windows kurulu m2 var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,043,575
Üyeler
165,553
Son üye
tugraxd