- Bütçe
- 16000
ofis için kullanacağım oyun oynamayı düşünmüyorum bluestacks gibi uygulamalar kullanılacak sadece.
Bu iyi değilse bu fiyat bandı veya daha altında minimum 16GB ramli bir laptop önerebilir misiniz
O laptobu almak gibi bir hata yapma sakın. 15 k civarına en iyisi bu:
ofis için kullanacağım oyun oynamayı düşünmüyorum bluestacks gibi uygulamalar kullanılacak sadece.
Bu iyi değilse bu fiyat bandı veya daha altında minimum 16GB ramli bir laptop önerebilir misiniz
tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam.O laptobu almak gibi bir hata yapma sakın. 15 k civarına en iyisi bu:
ayrıca fiyatı biraz artırıptavsiyeniz için teşekkür ederim hocam.
bunu söylemekteki sebebiniz nedir laptop piyasasına tam hakim değilim
Dell pek tutulan bir marka değil. Laptop piyasası daha çok HP, Acer, Lenovo, Asus, MSI gibi markalar etrafında dönüyor. Attığım Laptop ise bu fiyat bandında en çok tercih edilen ve olumlu geri dönüşler alan bir laptop.tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam.
https://m.n11.com/urun/acer-aspire-...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genelDell pek tutulan bir marka değil. Laptop piyasası daha çok HP, Acer, Lenovo, Asus, MSI gibi markalar etrafında dönüyor. Attığım Laptop ise bu fiyat bandında en çok tercih edilen ve olumlu geri dönüşler alan bir laptop.
Ofis programlarını çatır çatır çalıştırır. Oyun bilgisayarı değil ama Lol, Valorant gibi yüksek donanım istemeyen oyunları rahatlıkla oynatır.
Kısacası pişman etmeyecek bir laptop.
Tabi ki almışken böyle bir laptop almak daha mantıklı. İş haricinde oyun oynamak veya büyük programları çalıştırmak istediğinde ihtiyaçlarını daha iyi karşılar. Fazlasını almak pişman etmez, ama yetersizini almak bir gün pişman edebilir.tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca fiyatı biraz artırıp
bu cihazı almayı da düşündüm ama ofis işlerine fazla kaçacağını düşünüyorum.
sizin düşünceniz nedir ?
İşlemcisi vesaire gayet iyi ama ekranı Tn panel. Yani en kalitesiz ekran tipi. Video veya film izlemek zevkten çok işkence verecektir. Alacağın laptopların ekran tipinin tn olmamasına, ips ve üstü olmasına dikkat et. İps panel iyidir, tercih edilebilir. İps'den de iyi Oled panel vardır, ki en kaliteli en canlı panel tipidir.https://m.n11.com/urun/acer-aspire-...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
bu nasıldır hocam oyun harici bluestacks vb. için ?
tamamdır teşekkür ederim hocam.Tabi ki almışken böyle bir laptop almak daha mantıklı. İş haricinde oyun oynamak veya büyük programları çalıştırmak istediğinde ihtiyaçlarını daha iyi karşılar. Fazlasını almak pişman etmez, ama yetersizini almak bir gün pişman edebilir.
Attığın model yerine şunu tercih et:
Lenovo IP G3 Amd 82SC0098TX R5-6600H 16 GB 512 GB SSD 4 GB RTX3050 16" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo IP G3 Amd 82SC0098TX R5-6600H 16 GB 512 GB SSD 4 GB RTX3050 16www.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
İşlemcisi vesaire gayet iyi ama ekranı Tn panel. Yani en kalitesiz ekran tipi. Video veya film izlemek zevkten çok işkence verecektir. Alacağın laptopların ekran tipinin tn olmamasına, ips ve üstü olmasına dikkat et. İps panel iyidir, tercih edilebilir. İps'den de iyi Oled panel vardır, ki en kaliteli en canlı panel tipidir.
Kafan biraz karışık gibi. Bilgisayarı daha çok ne amaçla kullanacağını ve bütçeni kararlaştır model konusunda yardımcı olurum.tamamdır teşekkür ederim hocam.
Teşekkürler hocam yardımınız için.Kafan biraz karışık gibi. Bilgisayarı daha çok ne amaçla kullanacağını ve bütçeni kararlaştır model konusunda yardımcı olurum.
Anladım. Minimum bütçeli, 16 gb ramli önereceğim iki model var:Teşekkürler hocam yardımınız için.
bütçem 15 16 ama ofis ve bluestacks için kullanacağım 16 gb ramlı olması birinci önceliğim birde şöyle bir durum var illa 15 16ya çıkmama gerek yok isteklerimi karşılayan en uygun laptobu almak istiyorum
çok teşekkürler hocamAnladım. Minimum bütçeli, 16 gb ramli önereceğim iki model var:
Lenovo IdeaPad Slim 3 14IAH8 83EQ0048TR i5-12450H 16 GB 512 GB SSD 14" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo IdeaPad Slim 3 14IAH8 83EQ0048TR i5-12450H 16 GB 512 GB SSD 14www.n11.com
Youtube'dan bunların inceleme videolarını bulursan izle, karar ver.
Lenovo'nun bu modeli tam ofis bilgisayarıdır. Ekranı 14 inçtir, küçüktür. Ekranı kaliteli ve parlaktır. İşlemcisi yeni nesildir. Hafiftir.
Tam ofis programlarını kullanmalık, dizi film izlemelik sade küçük bir laptop.
Hp ise ekran olarak biraz daha büyüktür. 400 gram daha ağırdır. Onun dışında Lenovo ile hemen hemen aynıdır.
Hangisinin tasarımı hoşuna giderse onu al. Küçük ekran kullanır mısın yoksa Büyük ekran mı istersin ona karar ver. Siyah mı istersin, gri mi ona karar ver. Tercihini yap.
Anladım. Minimum bütçeli, 16 gb ramli önereceğim iki model var:
Lenovo IdeaPad Slim 3 14IAH8 83EQ0048TR i5-12450H 16 GB 512 GB SSD 14" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo IdeaPad Slim 3 14IAH8 83EQ0048TR i5-12450H 16 GB 512 GB SSD 14www.n11.com
Youtube'dan bunların inceleme videolarını bulursan izle, karar ver.
Lenovo'nun bu modeli tam ofis bilgisayarıdır. Ekranı 14 inçtir, küçüktür. Ekranı kaliteli ve parlaktır. İşlemcisi yeni nesildir. Hafiftir.
Tam ofis programlarını kullanmalık, dizi film izlemelik sade küçük bir laptop.
Hp ise ekran olarak biraz daha büyüktür. 400 gram daha ağırdır. Onun dışında Lenovo ile hemen hemen aynıdır.
Hangisinin tasarımı hoşuna giderse onu al. Küçük ekran kullanır mısın yoksa Büyük ekran mı istersin ona karar ver. Siyah mı istersin, gri mi ona karar ver. Tercihini yap.