Oyun HDD ye kurulur mu?

..utku..

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
117
İçinde windoes olan m2 ssd im var 256gb olduğu için çok sınırlı oyun indirebiliyorum.
Fortnite ve fc yi ssd ye yükleyeceğim.
Forza ve valo yu hdd ye yüklemeyi düşündüm.
Arada çok çok fark olur mu?

Artık oyunlar hızlı yükleme sürelerine ihtiyaç duyuyor HDD bunu karşılamak için çok yavaş. Deneyip kendi gözlerinle görebilirsin.

İçinde windoes olan m2 ssd im var 256gb olduğu için çok sınırlı oyun indirebiliyorum.
çok fark olmaz biraz daha geç yüklenir geç açılır en fazla bende çoğu oyunu hddye yüklüyorum ssd fiyatları malum.

HDD ye kurduğun oyunun boyutu ne kadar yüksek boyutlu olursa açılma süresi o kadarda uzar.

Süre uzuyor sadece offline oyunlarda tavsiye edilir maça bile geç giriyor hdd de

evet olur. süre uzuyor sadece diyenlere aldırış etme anlık stutter yer. kafayı yersiniz hdd de (PUBG Cs2 Valo özelinde konuşuyorum) özellikle pubg de hdd de oynayıp ssd geçince çağ atlıyor insan. (offline oyun hariç hdd kullanılmaz.)

Sorun sadece yükleme ekranı değil özellikle de çizim mesafesi kullanan oyunlarda direkt dakikalarca bekliyorsun oyun esnasında. Eu4 gibi oyunları HDD'ye kurarsın mesela ama her oyun olmaz.

O zaman forza yı mı kursam hdd ye forza horizon 4 var offline zaten

Geri