görev yöneticisi değilde oyundayken sistem bilgisi ve kullanımlarını gösteren programlar var onuna bakmanı tavsiye edeim
ve işlemcin nedir acabagörev yöneticisi değilde oyundayken sistem bilgisi ve kullanımlarını gösteren programlar var onuna bakmanı tavsiye edeim
msi afterburner kurup tekrar bi bakarmısın
işlemcim 10400f ama bugun sabaha kadar normal bir şekilde 4k oynayabiliyordum akıcı şekilde bugun farklı bir hatada vermeye basladı bundan dolayı oyunu kaldırdım tekrar indirim yine aynı olunca format attım ama yine aynıgörev yöneticisi değilde oyundayken sistem bilgisi ve kullanımlarını gösteren programlar var onuna bakmanı tavsiye edeim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve işlemcin nedir acaba
kuruyorummsi afterburner kurup tekrar bi bakarmısın
anladımişlemcim 10400f ama bugun sabaha kadar normal bir şekilde 4k oynayabiliyordum akıcı şekilde bugun farklı bir hatada vermeye basladı bundan dolayı oyunu kaldırdım tekrar indirim yine aynı olunca format attım ama yine aynı
kuruyorum
hmm peki acaba scan and repair yaptığınızda ne oluyor acaba
anladım peki evet diyince bir sorun oluyor muAlıntıyı görüntüle
burada dondu suan
Alıntıyı görüntületekrar bu hata geldi
Alıntıyı görüntüle
oyunu açarkende bu şekilde açılıyor
ve ekran kartı sürücünüz veya sistem stabilitesini etkileyecek bir sürücünüz beta sürümde olabilir miAlıntıyı görüntüle
burada dondu suan
Alıntıyı görüntületekrar bu hata geldi
Alıntıyı görüntüle
oyunu açarkende bu şekilde açılıyor
hayır sanmıyorum normal oynuyordum problemsiz report ediyor ve oyun kapanıyor devamında ama hiç bir etki olmuyoranladım peki evet diyince bir sorun oluyor mu
ve ekran kartı sürücünüz veya sistem stabilitesini etkileyecek bir sürücünüz beta sürümde olabilir mi
anladım peki diskinizi kontrol ettiniz mi ve anti virüs programı kullanıyormusunuzhayır sanmıyorum normal oynuyordum problemsiz report ediyor ve oyun kapanıyor devamında ama hiç bir etki olmuyor
dikim %97 sağlık oranında ve antivürs yok windows defender da devre dışıanladım peki diskinizi kontrol ettiniz mi ve anti virüs programı kullanıyormusunuz
anladım aklıma başka bir şey gelmiyordikim %97 sağlık oranında ve antivürs yok windows defender da devre dışı
ve bir de yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mianladım aklıma başka bir şey gelmiyor