istediğini al kanka ikiside çok kaliteli işlemciler.Pişman olmam demi YouTube deki testler dediginizin tam tersini söylüyor
O zaman ben olsam r5 5600 alırdım ekran kartı olarakta rx 6700 xt alırdım. Şunun gibi https://www.gaming.gen.tr/urun/3004...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ r5 5600 sorun yaşatmaz bu arada işlemci konusunda neredeyse hiç bi zaman sorun çıkmıyor zaten şöylediğin her iki işlemcide kaliteli ve yaygın kullanılar işlemciler.EASTER-EG3 / INTEL i5-12400F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
EASTER-EG3 oyuncu bilgisayarı INTEL I5-12400F ve ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
ULTIMA-DUAL3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-DUAL3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Rastgale attim bu konuda amacım amd mi intel mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam fiyatla sıkıntım yok daha çok rekabetçi az da hikaye
5600 yerine 900 lira koyup 5600x yapayimmi brom uzun yıllar için??O zaman ben olsam r5 5600 alırdım ekran kartı olarakta rx 6700 xt alırdım. Şunun gibi https://www.gaming.gen.tr/urun/3004...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ r5 5600 sorun yaşatmaz bu arada işlemci konusunda neredeyse hiç bi zaman sorun çıkmıyor zaten şöylediğin her iki işlemcide kaliteli ve yaygın kullanılar işlemciler.
Yok knk gerek yok performansı farkı yüzde 1 2 falan o yüzden 900 tl boşa harcamış olursun. Onun yerine bi soğutucu alman daha iyi olur istersen gaming gen soğutucu ekleyip alabilitsin ya da kendin sistem geldiğinde eklersin.5600 yerine 900 lira koyup 5600x yapayimmi brom uzun yıllar için??
Laptopdan kasaliya geçtiğimi için çok bir şey bilmiyorum ondan soruyorum kusura bakma sağ olYok knk gerek yok performansı farkı yüzde 1 2 falan o yüzden 900 TL boşa harcamış olursun. Onun yerine bi soğutucu alman daha iyi olur istersen gaming gen soğutucu ekleyip alabilitsin ya da kendin sistem geldiğinde eklersin.
Birbirlerine denk işlemciler hikayeli oyunlarda intel fps oyunlarında amd biraz önde.Arkadaşlar gamingentr pc alicam amd serisi dolu intel de var ama. Hangisini alacam bilemiyorumm
Amd ryzen 5600
İntel i5 12400F. F ne anlama geliyor acaba baktim internet H filan öğrendim de laptop sanirim o
Kusuru bakılacak bişe yok hocam. Rica ederim. Kule tipi bi işlemci hava soğutucu alman gerekir ilerde, bütçe varsa şimdi de alabilirsin. R5 5600 ısınıyor biraz stok fan zorlanıyor soğutmada.Laptopdan kasaliya geçtiğimi için çok bir şey bilmiyorum ondan soruyorum kusura bakma sağ ol
Bu sogutmalari nereye takiyozki anlamiyom çokKusuru bakılacak bişe yok hocam. Rica ederim. Kule tipi bi işlemci hava soğutucu alman gerekir ilerde, bütçe varsa şimdi de alabilirsin. R5 5600 ısınıyor biraz stok fan zorlanıyor soğutmada.
İşlemcinin üstüne takıyon nere takacanBu sogutmalari nereye takiyozki anlamiyom çok
F demek dahili grafik demek. işlemcide onboard hd630 görüntü birimi yok yani.Peki intel in F sini acikliya bilecenmi