Cam kasa ile mesh kasa atasinda ne fark var bir de ben de cam kasa aldim arkasina fan takmama gerek var mi ve hangi fani takicam
Rog pugio 2 bakabilir misin fiyatı o civar olmalı
Asus Rog Gladius 2 Core
![]()
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
RAZER Basilisk v2 Mouse Siyah
Basilisk v2 Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Ben rampage mouse'a o kadar para versem kendimi affetmezdim.![]()
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
RAZER Basilisk v2 Mouse Siyah
Basilisk v2 Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Programı baya kötü. birde 1 ms diye gördüysen 1 MS değil 12 MS bu mouse en düşük.Asus ROG Gladius II Wireless aldım İnşAllah pişman olmam
Sebep? 3335 sensörü var gayet güzel bir sensör. Gladiustaki sensöre baya benziyor.Ben rampage mouse'a o kadar para versem kendimi affetmezdim.
Yazılım da çok önemli. Ayrıca rampage ürünler çok uzun ömürlü ve kaliteli olmuyor.Programı baya kötü. birde 1 ms diye gördüysen 1 MS değil 12 MS bu mouse en düşük.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sebep? 3335 sensörü var gayet güzel bir sensör. Gladiustaki sensöre baya benziyor.
Rampage ürünü değil zaten. Yazılımı basit ve kullanışlı gözüküyor. Asusta yazılımı yükleyemeyen arkadaşlar var bu arada o yüzden programı baya kötü dedim.Yazılım da çok önemli. Ayrıca rampage ürünler çok uzun ömürlü ve kaliteli olmuyor.
Bilmiyorum Corsair'ın icue programında bile sıkıntı varken onun yazılımı kim bilir nasıldır. Rampage'in sattığı neredeyse hiçbir şey rampage'in değil zaten. Marka bastırıyorlar sadece. Ondan ben mouseta steelseries logitech razer gibi markaların tercih edilmesini daha mantıklı buluyorum.Rampage ürünü değil zaten. Yazılımı basit ve kullanışlı gözüküyor. Asusta yazılımı yükleyemeyen arkadaşlar var bu arada o yüzden programı baya kötü dedim.
Programı baya kötü. birde 1 ms diye gördüysen 1 MS değil 12 MS bu mouse en düşük.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sebep? 3335 sensörü var gayet güzel bir sensör. Gladiustaki sensöre baya benziyor.
Mouse'un orijinali iyi. Pwnage Ultra Custom Symm v1'in aynısı.Bilmiyorum Corsair'ın icue programında bile sıkıntı varken onun yazılımı kim bilir nasıldır. Rampage'in sattığı neredeyse hiçbir şey rampage'in değil zaten. Marka bastırıyorlar sadece. Ondan ben mouseta steelseries logitech razer gibi markaların tercih edilmesini daha mantıklı buluyorum.
Gecikme.MS değeri ne oluyor hocam ?