Neler Yeni

oyun için gaming laptop önerisi

luser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
arda güneş
monsterin tulpar T7 V20.4 modelini uygun buldum. +32gb ram yapacağım ve 1tb ssd yapacağım. sizce nasıl, daha iyi önerileriniz var mı? 32gb ram ve 1 tb ssd şart, lütfen gidip 16gb hazır sistem söylemeyin. dell hp falana da gerek yok, kaliteli bir şeyler istiyorum, uuzn yıllar sıkıntısız götürecek.

Ege Hanedar

80+ Bronze
butce? ama 32 ram olmayacagını belirteyim render vs değilse amacınız 32ram gereksiz buarada.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
monsterin tulpar T7 V20.4 modelini uygun buldum. +32gb ram yapacağım ve 1tb ssd yapacağım. sizce nasıl, daha iyi önerileriniz var mı? 32gb ram ve 1 tb ssd şart, lütfen gidip 16gb hazır sistem söylemeyin. dell hp falana da gerek yok, kaliteli bir şeyler istiyorum, uuzn yıllar sıkıntısız götürecek.
Hp-Dell istemiyorum kaliteli istiyorum deyip monstera bakıyosun.Kaliteli istiyosan MSI bakacaksın ki ayrıca Dell markanın Alienware modelleri çok üst düzey laptoplardır.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Efe Kırmaz
29.000₺ bütçe ayırıp rtx 3060 lı bir şey almak kesinlikle çok mantıksız en az 3070 en iyi 3070 ti olan bir sistem almalısınız.

luser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
arda güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
butce? ama 32 ram olmayacagını belirteyim render vs değilse amacınız 32ram gereksiz buarada.
otuz otuzbeşe çıkarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hp-Dell istemiyorum kaliteli istiyorum deyip monstera bakıyosun.Kaliteli istiyosan MSI bakacaksın ki ayrıca Dell markanın Alienware modelleri çok üst düzey laptoplardır.
msi fiyatları çok uçuk

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,181
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Bahsettiğiniz laptop alınır

luser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
arda güneş

https://www.akakce.com/laptop-noteb...q-klavye-1-yil-garanti-fiyati,1646904542.html bu cıhazı onerebılırım kasa kalitesi panel vs olarak ust duzey cıhazdır ekran kartı max p
küçük ekranı var, amd olması eksi. ram 16 gb daha az , marka lenovo. tüm bunlar birleşince 7.5k fazladan veresi gelmiyor insanın.

Bahsettiğiniz laptop alınır
emin misin , her gün laptop almıyorum uzun ömürlü kullanıcam, lütfen anlatır mısın neden alınır.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,181
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
küçük ekranı var, amd olması eksi. ram 16 gb daha az , marka lenovo. tüm bunlar birleşince 7.5k fazladan veresi gelmiyor insanın.

emin misin , her gün laptop almıyorum uzun ömürlü kullanıcam, lütfen anlatır mısın neden alınır.
Fiyat göre iyi bence ve tongfang kasa var diye biliyorum sorun olmaz bence

luser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
arda güneş
Top Bottom