Neler Yeni

Oyun için hdd/ssd önerisi

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Tuna eroglu
merhaba yeni sistem aldım oyunlarımı yüklemek için ayrı bir depolama alanı satın almak istiyorum ama anakartta tek m2 girişi olduğu için ikinci bir m2 ssd alamıyorum 2.5 ssd almayı düşünüyorum mantıklı olurmu sizce ne almalıyım

bu sistemi satın aldım

anakart girişleri

1738443345006.png

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Eymenarthur
merhaba yeni sistem aldım oyunlarımı yüklemek için ayrı bir depolama alanı satın almak istiyorum ama anakartta tek m2 girişi olduğu için ikinci bir m2 ssd alamıyorum 2.5 ssd almayı düşünüyorum mantıklı olurmu sizce ne almalıyım

bu sistemi satın aldım

anakart girişleri

Alıntıyı görüntüle
sistem hayırlı olsun sata ssd takabilirsiniz bir bütçeniz varmıdır veya kac gb dusunuyorsunuz

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Arda doğan
Bütçen ne

gavanoz

80+
hocam şahsen oyunlar için ayrı bi hdd aldım onu kullanıyorum 1tb yeterli oluyor 14 oyun yüklü ve hala 140gb'a yakın boş yer var herhangi kasma vs yaşamadım sadece fps oyunları için ssd yi kullanıyorum fakat başta hepsini hdd ile kullanıyordum bi sorun yaşamadım

hdd linki
bu da kullandığım hdd fakat şuan stok yokmuş herhangi bi hdd alırsanız işinizi görür diye düşünüyorum

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Tuna eroglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistem hayırlı olsun sata ssd takabilirsiniz bir bütçeniz varmıdır veya kac gb dusunuyorsunuz
teşekkür ederim 2500 1tb düşünüyorum 2tb çıkmaz sanırım bu bütçeye
Mesaj otomatik birleştirildi:

2500

hocam şahsen oyunlar için ayrı bi hdd aldım onu kullanıyorum 1tb yeterli oluyor 14 oyun yüklü ve hala 140gb'a yakın boş yer var herhangi kasma vs yaşamadım sadece fps oyunları için ssd yi kullanıyorum fakat başta hepsini hdd ile kullanıyordum bi sorun yaşamadım

hdd linki
bu da kullandığım hdd fakat şuan stok yokmuş herhangi bi hdd alırsanız işinizi görür diye düşünüyorum
aynı fikirdeyim hocam hdd alacaktım ama sata ssdler ile aynı fiyatta şuanda hddler o yüzden sata ssd almayı düşünüyorum

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Arda doğan
teşekkür ederim 2500 1tb düşünüyorum 2tb çıkmaz sanırım bu bütçeye

2500

aynı fikirdeyim hocam hdd alacaktım ama sata ssdler ile aynı fiyatta şuanda hddler o yüzden sata ssd almayı düşünüyorum

Satalar m.2 iler ile hdd ler satalar ile aynı fiyat anlamadım gitti

Top Bottom