Gaming gecesinden z490 düşürebilir.reis zaten gaming gece3sinden kalitgeli ram çok kolay kaliteli ram alınabiliyor sonrasında stok fan ile 4.2 ghz boostlayabiliyorsun (oc değil biliyorum kendini boostlayabiliyor fakathep öyle kullanmak daha iyi) bunun yanı sıra çok kötü silikon çıkmadığı sürece yani yeni nesil işlemcilerle kapışcak seviyeye t6 ultra ile gelebilir ama dediğim gibi kendi tercihi
Neden?AMD al
sende de biraz koministlik (neyse konudan çıkmayayım)Sende birazcık fanboyluk var gibi.
O fanboyluktan fanteziye doğru yol almışdedim ya fanboyluk var yeni anlıyorum diye nedense amd diyince bir içim açılıyor küçükken oc ye bayağı meraklıydım ondan dolayı olabilir (bir şeyi köküne kadar sömürmek güzel geliyo küçükken)
z serisi anakartların fiyatları malumGaming gecesinden z490 düşürebilir.
daha kaliteli diye biliyorumGaming gecesinden z490 düşürebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH seni gidi koyun .sende de biraz koministlik (neyse konudan çıkmayayım)
olabilirO fanboyluktan fanteziye doğru yol almış
Emre ab bu arkadaşın fikirlerini önemsemene gerek yok, kendisi bir akp koyunu.Neden?
Gaming gecesinde orta seviye anakart 1450 oldu.z serisi anakartların fiyatları malum
Ghz in alakası yok.ryzen 5 3600 de 3.6 ghz var ancak i5 10400f de 2.9 ghz ikide 6 çekirdek 12 iş parçacığı ama intel 14nm ryzen 7nm neden inteli tercih ediyorsunuz (bilmediğim için soruyorum) ghz farkı çok önemli mi
neden ghzler var o zamanGaming gecesinde orta seviye anakart 1450 oldu.
3600+B450M S2H V2:2300.
10400F+Z490:2500/2600
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ghz in alakası yok.