Neler Yeni

Oyun İçin Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Önerisi (TWS)

F8eighT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ferhat Özmutaf
Bütçe
2000
Daha önce de farklı zamanlarda farklı markaların kulak üstü kulaklıklarını denemiştim. Son indirimde Razer Barracuda X alıp tekrar denedim kulak üstü kulaklıklarla asla rahat edemiyorum. Oyun için kablosuz kulak içi kulaklık önerilerinizi rica ediyorum. Harici mikrofonum yok, o nedenle kulaklığın mikrofonunu kullanacağım, mikrofon kalitesi de iyi olmalı. FPS oyunları oynuyorum. Gecikme ile ilgili bir problem de yaşamak istemiyorum. Mevcut durumda kablolu Sennheiser CX 175 model 6-7 yıllık bir kulaklık kullanıyorum. Performansından hala çok memnunum ancak artık kablo işi memnuniyetsizlik oluşturuyor. Önerilerinizi bekliyorum. Selamlar.

F8eighT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ferhat Özmutaf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstat teşekkür ederim ama başlığı da okumamışsın, konu içindeki yazımı da okumamışsın. Kulak üstü kullanamıyorum, kulak içi kulaklık arıyorum. Selamlar.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bu ürünler var ama ilk ikisini harici mikrofonsuz kullanman sıkıntı olabilir çok fazla online fln oynuyorsan birde bunların şarj sorunu var tabi ama bu seçeneklerden başka kablosuz çok seçenek bulunmuyor. Razerin mikrofon biraz daha iyi sayılır incelemelerini izleyip karar verebilirsin

F8eighT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ferhat Özmutaf
Teşekkür ederim inceleyeceğim.

Sezerinho10

80+ Bronze
Daha önce de farklı zamanlarda farklı markaların kulak üstü kulaklıklarını denemiştim. Son indirimde Razer Barracuda X alıp tekrar denedim kulak üstü kulaklıklarla asla rahat edemiyorum. Oyun için kablosuz kulak içi kulaklık önerilerinizi rica ediyorum. Harici mikrofonum yok, o nedenle kulaklığın mikrofonunu kullanacağım, mikrofon kalitesi de iyi olmalı. FPS oyunları oynuyorum. Gecikme ile ilgili bir problem de yaşamak istemiyorum. Mevcut durumda kablolu Sennheiser CX 175 model 6-7 yıllık bir kulaklık kullanıyorum. Performansından hala çok memnunum ancak artık kablo işi memnuniyetsizlik oluşturuyor. Önerilerinizi bekliyorum. Selamlar.
Rahat olmama sebebin nedir

F8eighT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ferhat Özmutaf
Rahat olmama sebebin nedir
Deri olanını da denedim, bez olanını da denedim, tepe kısmı lastik şeritli olanını da denedim, süngerli olanını da denedim. Başımı ağrıtıyor, terletiyor, bunaltıyor. Kulak içi kulaklığın ferahlığına çok alıştım sanırım.

Sezerinho10

80+ Bronze
Deri olanını da denedim, bez olanını da denedim, tepe kısmı lastik şeritli olanını da denedim, süngerli olanını da denedim. Başımı ağrıtıyor, terletiyor, bunaltıyor. Kulak içi kulaklığın ferahlığına çok alıştım sanırım.
Bende eskiden kullanamazdım bi müddet sonra alıştım biraz o evreyi atlatmak gerekiyor , Oyun için kulak içi kulaklıklar çok sağlıklı olmaz

F8eighT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ferhat Özmutaf
Bende eskiden kullanamazdım bi müddet sonra alıştım biraz o evreyi atlatmak gerekiyor , Oyun için kulak içi kulaklıklar çok sağlıklı olmaz
Evet kulakiçi kulaklıkların sağlık açısından dezavantajlı olduğunu biliyorum. Ama hergün 2-3 saat oyun oynuyorum sadece. Müzik dinlemek için vs. kullanmıyorum.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre
hem kablosuz hem mikrofonu kaliteli hemde fps oyunları için hemde gecikmesi düşük kulaklık arıyorsunuz. Böyle bi performanslı kulaklık var mı ben bile bilmiyorum. Ama bütçenizi yükseltip ses kart + güzel bi iem alıp yola devam edebilirsiniz. Tabii bide harici mikrofon almanız gerekecek. Ama sonuç olarak tüm dediklerinizi sonuna kadar desteklemiş olacak,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,524
Üyeler
161,299
Son üye
hedef gösteriliyorum
Top Bottom