Neler Yeni

Oyun için kulaküstü mü kulakiçi mi

feny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berkant Demirbilekliler
Selam arkadaşlar bugün kullandığım g332 kırıldığı için kulakiçi jbl c100sl yi oyun için denemek zorunda kaldım ve kulaküstü kulaklığımdan daha kaliteli ses aldığımı fark ettim sizce oyun için kulaküstü mü daha mantıklı kulakiçi mi?

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
yunus emre
Selam arkadaşlar bugün kullandığım g332 kırıldığı için kulakiçi jbl c100sl yi oyun için denemek zorunda kaldım ve kulaküstü kulaklığımdan daha kaliteli ses aldığımı fark ettim sizce oyun için kulaküstü mü daha mantıklı kulakiçi mi?
https://www.trendyol.com/jbl/c100si-kulak-ici-kulaklik-siyah-p-51168060
JBL Tune BT500 kullanıyorum ve gamepower jin rainbow da kullandım kulak kaplama açısından gamepower daha iyi ama uzun süre kullanımda olsun taşınabilirlik şıklık rahatlık hele hele bass konusunda jbl çok daha üstün oyun performansı hemen hemen yakın ama bence jbl daha iyi jbl markasıı öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe belirtirseniz sizin için en uygunu önermek için yardımcı olabilirm

feny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berkant Demirbilekliler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
JBL Tune BT500 kullanıyorum ve gamepower jin rainbow da kullandım kulak kaplama açısından gamepower daha iyi ama uzun süre kullanımda olsun taşınabilirlik şıklık rahatlık hele hele bass konusunda jbl çok daha üstün oyun performansı hemen hemen yakın ama bence jbl daha iyi jbl markasıı öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe belirtirseniz sizin için en uygunu önermek için yardımcı olabilirm
aslında ben hem kulaküstü hem kulakiçi kullanan kişilerin uzun sürede hangisinden daha memnun kaldığını merak ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,498
Üyeler
167,985
Son üye
Fylex
Top Bottom