Selam arkadaşlar bugün kullandığım g332 kırıldığı için kulakiçi jbl c100sl yi oyun için denemek zorunda kaldım ve kulaküstü kulaklığımdan daha kaliteli ses aldığımı fark ettim sizce oyun için kulaküstü mü daha mantıklı kulakiçi mi?
JBL Tune BT500 kullanıyorum ve gamepower jin rainbow da kullandım kulak kaplama açısından gamepower daha iyi ama uzun süre kullanımda olsun taşınabilirlik şıklık rahatlık hele hele bass konusunda jbl çok daha üstün oyun performansı hemen hemen yakın ama bence jbl daha iyi jbl markasıı öneririmSelam arkadaşlar bugün kullandığım g332 kırıldığı için kulakiçi jbl c100sl yi oyun için denemek zorunda kaldım ve kulaküstü kulaklığımdan daha kaliteli ses aldığımı fark ettim sizce oyun için kulaküstü mü daha mantıklı kulakiçi mi?
https://www.trendyol.com/jbl/c100si-kulak-ici-kulaklik-siyah-p-51168060
aslında ben hem kulaküstü hem kulakiçi kullanan kişilerin uzun sürede hangisinden daha memnun kaldığını merak ediyorum.JBL Tune BT500 kullanıyorum ve gamepower jin rainbow da kullandım kulak kaplama açısından gamepower daha iyi ama uzun süre kullanımda olsun taşınabilirlik şıklık rahatlık hele hele bass konusunda jbl çok daha üstün oyun performansı hemen hemen yakın ama bence jbl daha iyi jbl markasıı öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçe belirtirseniz sizin için en uygunu önermek için yardımcı olabilirm