Neler Yeni

Oyun için samsung mu iphone mu

omerudun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ömer Udun
Selamun aleyküm. Arkadaşlar telefondan oyun oynamak icin tavsiyeniz nedir? S24 ultra veya 14 pro max duruma göre 15 pro max almak istiyorum. Kamera vs iki tarafda benim icin gayet yeterli. Ciddi şekilde pubg oynayicisiyim. Sizce oyun amaçlı düşünürsek apple mı samsung mu? Şimdiden teşekkürler

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Selamun aleyküm. Arkadaşlar telefondan oyun oynamak icin tavsiyeniz nedir? S24 ultra veya 14 pro max duruma göre 15 pro max almak istiyorum. Kamera vs iki tarafda benim icin gayet yeterli. Ciddi şekilde pubg oynayicisiyim. Sizce oyun amaçlı düşünürsek apple mı samsung mu? Şimdiden teşekkürler
bence s24 ultra sicaklik olarak daha stabil

omerudun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ömer Udun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence s24 ultra sicaklik olarak daha stabil
Sıcaklık pek mühim degil açıkçası. Soğutucu tarzı ekipmanlarım var. Kullanıyorum ve ciddi anlamda memnunum. Sıcaklık artınca performansı duser evet biliyorum ama dedigim gibi Sıcaklık konusunda ekipmanlar ciddi anlamda yardımcı oluyor. Soru sorma amacım daha çok en performanslı halleriyle hangisi hangisinden üstün bunu öğrenmek.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Sıcaklık pek mühim degil açıkçası. Soğutucu tarzı ekipmanlarım var. Kullanıyorum ve ciddi anlamda memnunum. Sıcaklık artınca performansı duser evet biliyorum ama dedigim gibi Sıcaklık konusunda ekipmanlar ciddi anlamda yardımcı oluyor. Soru sorma amacım daha çok en performanslı halleriyle hangisi hangisinden üstün bunu öğrenmek.
Genel olarak S24 Ultra daha iyi bir telefon ama burda seçim size kalmış ios mu istiyorsunuz androidmi? Hangisini istiyorsanız onu alın ben yinede S24 Ultra öneririm

Sypreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Emre
Ağır oyuncuysanız bu telefonları almanız para israfı olur. Asus ve Red Magic telefonlara yönelin. Red Magic 10 Pro Türkiye Kayıtlı resmi sitesinde 48000TL'ye satılıyor.

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
Samsung oyun tarafında en başarısız markalardan biri rakiplerine göre. 15 Pro Mac, S24 Ultrayı tokatlıyor.

Top Bottom