Neler Yeni

Oyun İçin Windows Home'mu Pro'mu ?

Sistemim V3.5

• Windows 10 Pro

• Windows 10 Home

• Windows 10 Home Single Lanugage

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Bahadır
Yeni İşletim Sistemi kuracağım kuracağım diskin boyutu 240 GB. Oyunları D diskine kuruyorum

memoliady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
mehmet adıyman
Benim şahsi tercihim Windows 10 Home olurdu herhalde. Performans olarak geri kalır yanı yok, hatta bazen önüne bile geçiyor. Çünkü Windows 10 Pro'da oyuncuların her dakika kullanacağı programlar yok. İşe daha yönelik bir sistem olduğunu düşünüyorum

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Pro oyunlar için daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki tasarım ve arayüz olarak hangisi daha iyi ?

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Benim şahsi tercihim Windows 10 Home olurdu herhalde. Performans olarak geri kalır yanı yok, hatta bazen önüne bile geçiyor. Çünkü Windows 10 Pro'da oyuncuların her dakika kullanacağı programlar yok. İşe daha yönelik bir sistem olduğunu düşünüyorum
W10 Pro da ek olarak arkaplanda çalışan gereksiz uygulamalar var onlar da sistemi yorabilir.

Teqnap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Orhan Elci

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Oyunlar icin pro'nun eksta bir ozelligi yok. Sadece HOME 128GB RAM destekliyor PRO ise 2TB (ki arkadasin 32GB'dan fazla kullanicagini dusunmuyorum.)

Windows HOME surumu kullanabilirsin.
Bende eskiden böyle bir şey için araştırma yapmıştım çoğu esporcu win pro öneriyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki kurulum bittikten sonra ikisi ne kadar boyut kaplıyor ? Yerel diskimde yer az ondan soruyorum.

Teqnap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Orhan Elci
Bende eskiden böyle bir şey için araştırma yapmıştım çoğu esporcu win pro öneriyorlar
Link atar isen sevinirim. Cogu forumda Windows 10 PRO nun gereksiz oldugu soyleniliyor. Arkada ekstra uygulamalar calisiyor vs. Ikisinde de oyuncunun yeterli bulabilicegi ozellikler var. Kod'a para vericek ise konu sahibi PRO icin gereksiz fazla para odemesin. Ben kendim PRO kullaniyorum cunku elimde keyler var. Home kullaninca CS:GO'da yaklasik 5-12 FPS farki aliyordum Benchmark workshopunda. PRO'ya gecmemin tek sebebi uzaktan baglanti idi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki kurulum bittikten sonra ikisi ne kadar boyut kaplıyor ? Yerel diskimde yer az ondan soruyorum.
240GB disk yeterli olucaktir. Suan Windows Folder ve Windows gerekli klasorlerin boyutlarina baktigimda bende 17GB-20GB yer kapliyor.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Link atar isen sevinirim. Cogu forumda Windows 10 PRO nun gereksiz oldugu soyleniliyor. Arkada ekstra uygulamalar calisiyor vs. Ikisinde de oyuncunun yeterli bulabilicegi ozellikler var. Kod'a para vericek ise konu sahibi PRO icin gereksiz fazla para odemesin. Ben kendim PRO kullaniyorum cunku elimde keyler var. Home kullaninca CS:GO'da yaklasik 5-12 FPS farki aliyordum Benchmark workshopunda. PRO'ya gecmemin tek sebebi uzaktan baglanti idi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

240GB disk yeterli olucaktir. Suan Windows Folder ve Windows gerekli klasorlerin boyutlarina baktigimda bende 17GB-20GB yer kapliyor.
Ben o sayfaya 1 yıl önce girdim şimdi o sayfayı bulmakla uğraşmam sen kendi istediğin şeye inanabilirsin

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,075
İsim
1
ben şahsen pro kullanıyorum arka plandaki gereksiz uygulamaları devre dışı bıraktım gayet performanslı

Teqnap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Orhan Elci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,342